Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η πανελλαδική περιοδεία του 3ου Εργατικού Forum της Epsilon HR

Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε η ιδιαίτερη πετυχημένη πανελλαδική περιοδεία του 3ου Εργατικού Forum της Epsilon HR, μέλος του ομίλου Epsilon Net, που ξεκίνησε από την Αθήνα και είχε ενδιάμεσους σταθμούς το Βόλο, τη Λάρισα, τη Ρόδο, το Ρέθυμνο και τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Συνολικά, περισσότεροι από 2.500 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις εκπροσωπώντας πάνω 900 εταιρείες με παρουσία στελεχών τους, όπως οικονομικοί διευθυντές, διευθυντές HR, εργασιακοί σύμβουλοι, καθώς και 1.600 λογιστικά γραφεία, φοροτεχνικούς και οικονομολόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανεξάρτητα από την πόλη που διεξήχθη το forum, αναπτύχθηκε ένας πραγματικά ανοιχτός διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και των εισηγητών, όπου καταγράφηκαν περισσότερες από 600 σχετικές ερωτήσεις γύρω από την επίκαιρη θεματολογία για το εργασιακό πλαίσιο και τα ασφαλιστικά. Πολλές από τις ερωτήσεις αυτές απαντήθηκαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ οι υπόλοιπες θα απαντηθούν και θα αναρτηθούν στο φορολογικό και οικονομικό portal της Epsilon Net, e-forologia

Το forum της Θεσσαλονίκης είχε εισηγητές τον κο Βασίλη Πρασσά, Εμπορικό Διευθυντή της Epsilon Net και Σύμβουλο εργασιακών θεμάτων, τον κο Πέτρο Ραπανάκη, Επιστημονικό συνεργάτη της Epsilon HR και Σύμβουλο εργασιακών θεμάτων και το Γεώργιο Τσαχιρίδη, Διευθυντή Υποκαταστήματος Ι.Κ.Α.

Στην εκδήλωση, επίσης, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κος Ιωάννης Μίχος και η Γενική Διευθύντρια & Αναπληρώτρια Δ/σα Σύμβουλος, κα Βασιλική Αναγνώστου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Νίκος Μίχος, Διευθυντής Πωλήσεων της Epsilon Net, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και η εισήγηση του κου Δημήτρη Γαλάνη, Controller της Microsoft. Τις ομιλίες άνοιξε ο κος Αλέξανδρος Τραγουλιάς, Διευθυντής Παραγωγής & Υπηρεσιών Λογιστικού Γραφείου της Epsilon Net, ο οποίος παρουσίασε την καινοτόμο πλατφόρμα Epsilon Cloud που απευθύνεται σε λογιστές και λογιστικά γραφεία και έχει σα στόχο την ενημέρωση και την εξοικονόμηση χρόνου και εξόδων.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα