Βράβευση της Epsilon Net από τον ΣΒΒΕ

Με Έπαινο βραβεύτηκε η Epsilon Net, στην κατηγορία ‘‘Ειδικό Βραβείο Αύξησης Απασχόλησης’’ στο πλαίσιο της 5ης τελετής απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017. Τον Έπαινο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Epsilon Net, κ. Βασίλης Πρασσάς.

Ο θεσμός αυτός είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε και εφέτος με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 13 τομείς αριστείας.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης, κατά την εισαγωγική του ομιλία τόνισε ότι: «…Βραβεύουμε απόψε επιχειρήσεις, που την περασμένη χρονιά, παρά τις αντίξοες συνθήκες στο περιβάλλον δραστηριοποίησής τους: αύξησαν τον αριθμό των εργαζομένων τους, επένδυσαν στην πατρίδα μας, ενίσχυσαν την εξωστρεφή τους δραστηριότητα, καινοτόμησαν, …, υποστήριξαν τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες είναι εγκατεστημένες, και, μεγεθύνθηκαν περαιτέρω, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός της αριστείας εξακολουθεί να ισχύει στον κόσμο των επιχειρήσεων ακόμη και την εποχή της οικονομικής κρίσης»

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι παρά την οικονομική ύφεση, η Epsilon Net έχει επιδείξει μια αύξηση τζίρου πάνω από 50% κατά την τελευταία πενταετία, η οποία συνοδεύτηκε και με παράλληλη αύξηση του εργατικού δυναμικού της εταιρίας της τάξης του 75%. Το ανθρώπινο δυναμικό της Epsilon Net ξεπερνά σήμερα τα 380 άτομα αλλά παραμένει ένα συμπαγές οικοδόμημα με κοινό όραμα και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην επιτυχία της εταιρείας. Επιστέγασμα όλης της προσπάθειας να συνδέσουμε τις φιλοδοξίες του κάθε εργαζόμενου με τον εταιρικό στόχο αποτελεί η βράβευση της εταιρείας ως Best Place to Work για 2 συνεχόμενες χρονιές.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρύτανης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθ. Περικλής Μήτκας.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα