Απονομή του Βραβείου Best Workplaces 2017 στην Epsilon Net

Με λαμπρότητα και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απρίλιου η 15η απονομή των Βραβείων Best Workplaces στην Ελλάδα. Η Epsilon Net διακρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά και συγκεκριμένα φέτος απέσπασε τη 2η θέση για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών. Το βραβείο παρέλαβαν η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Βασιλική Αναγνώστου και ο Διευθυντής Πωλήσεων, κος Νικόλαος Μίχος.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, η κα. Αναγνώστου δήλωσε: «Αυτό που μας τιμά περισσότερο από όλα είναι το θετικό ποσοστό αξιολόγησης των ανθρώπων μας προς το εργασιακό περιβάλλον της Epsilon Net που ξεπέρασε το 95%. Το γεγονός αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη και τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε το οικογενειακό περιβάλλον, να εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές διοίκησης αλλά και σημαντικές παροχές προς τους ανθρώπους μας. Αφιερώνουμε αυτή τη διάκριση στους 370 εργαζομένους μας και τους ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό τους, την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά και μας επιτρέπουν να είμαστε μία δεμένη ομάδα με κοινά όνειρα και στόχους».

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Epsilon Net, κος Ιωάννης Μίχος.
Το Great Place to Work είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος, η οποία διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από 30 χρόνια. Διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Η συγκεκριμένη βράβευση για την Epsilon Net αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι στο DNA της εταιρίας δεν αποτυπώνεται μόνο η επιχειρηματική επιτυχία, αλλά και η προσήλωση στις εργασιακές αξίες.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα