Το PYLON HRM & η ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ αποκαλύπτουν τις δυνατότητες τους και ετοιμάζονται για νέες προκλήσεις

O όμιλος Νιτσιάκος δραστηριοποιείται στο στάδιο παραγωγής, εκτροφής, τυποποίησης και διαμονής πουλερικών και συναφών προϊόντων. Απασχολεί 900 εργαζόμενους με μεγάλη διασπορά υποκαταστημάτων (28) σε όλη την Ελλάδα και η πολυσχιδής δράση του διακρίνεται από την παράλληλη ενασχόληση του με τους κλάδους παραγωγής ζωοτροφών, παραγωγής αλεύρων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ο όμιλος Νιτσιάκος για την κάλυψη των αναγκών της μισθοδοσίας των 900 και πλέον εργαζόμενων της εταιρίας εμπιστεύτηκε το PYLON HRM της Epsilon HR. Η άμεση και αυτόματη διασύνδεση του προγράμματος της μισθοδοσίας και ωρομέτρησης εταιρείας επιτεύχθηκε χάρη στην αποτελεσματικότητα του PYLON HRM και, παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η παρακολούθηση διαφορετικών συλλογικών συμβάσεων, η πλήρης κοστολόγηση, η ενημέρωση ERP με τα αποτελέσματα της μισθοδοσίας και την παρακολούθηση βαρδιών.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής PYLON HRM κάλυψε όλες τις ανάγκες μιας βιομηχανίας έως τις λειτουργίες ενός ξενοδοχείου αποδεικνύοντας την μοναδική του ικανότητα στις παραμετροποιήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα