Η Epsilon NET στις 20 κορυφαίες εταιρείες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον | Europe’s Best Workplaces 2017

Μία εκ των σημαντικότερων διακρίσεων στην πολυετή πορεία της απέσπασε η Epsilon Net σε μια λαμπρή τελετή που διοργανώθηκε από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work και διεξήχθη την Πέμπτη, 8 Ιουνίου στο Palais Brongniart στο Παρίσι. Η Epsilon Net ήτανη μοναδική ελληνική εταιρεία στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων, κατέκτησε τη 19η θέση και το βραβείο της διάκρισης παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κος Ιωάννης Μίχος.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Μίχος δήλωσε: «H πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση της Epsilon Net, η οποία ακολουθεί τις βραβεύσεις σε εθνικό επίπεδο για 3 συνεχόμενες χρονιές, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών για να διαμορφώσουμε μια εργασιακή κουλτούρα που σέβεται την καθημερινότητα, αλλά αποτελεί και πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη στόχων των εργαζομένων. Η προσήλωσή μας στις εργασιακές αξίες αντανακλάται στο χαμόγελο, τη θέληση και την υπερηφάνεια των 380 εργαζομένων μας και μας κρατά μια ενωμένη ομάδα με κοινά όνειρα. Νιώθουμε δικαιωμένοι για την πολύ σημαντική μας προσπάθεια μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενώ θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και αυταπάρνηση στα πλαίσια του εταιρικού μας οράματος για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο της εταιρίας και των ανθρώπων μας".Ο οργανισμός Great Place to Work αξιολογεί και βραβεύει το υποδειγματικό εργασιακό περιβάλλον σε περισσότερες από 45 χώρες διεθνώς. Η λίστα κατάταξης των βραβείων Europe’s Best Workplaces συντάσσεται μετά από ανώνυμη έρευνα κατά την οποία οι εργαζόμενοι καλούνται να αξιολογήσουν την εταιρεία στην οποία εργάζονται σε μια σειρά θεμάτων, όπως αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια, ομαδικός προσανατολισμός.

Η υψηλή θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη που αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και στρατηγικής, καθώς και την απόλυτη ταύτιση των στόχων της εταιρίας και των ανθρώπων της, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους εμάς στην Epsilon Net. Οι απαντήσεις των υπαλλήλων στην οποία βασίζεται η έρευνα, μας βοηθά να εντοπίζουμε συστηματικά και να ενσωματώνουμε νέες εξελίξεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε την εταιρική μας κουλτούρα ζωντανή και υγιή. Η βράβευση αποτελεί μια εξωτερική, αντικειμενική επιβεβαίωση ότι όλοι μαζί εργαζόμαστε για μια εξαιρετική εταιρεία.

Στην απονομή των βραβείων την Epsilon Net εκπροσώπησαν επίσης: η κα Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, ο κ. Βασίλης Πρασσάς, Εμπορικός Διευθυντής και ο κ. Νικόλας Μίχος, Διευθυντής Πωλήσεων.

Δείτε επίσης

Η Epsilon Net «NATIONAL CHAMPION» στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS!

Η Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ταχύτατη τροχιά ανάπτυξής στην οποία βρίσκεται, κατάφερε να προκριθεί στα European Business Awards 2013/14, που υποστηρίζεται από την RSM Greece αποσπώντας τον τίτλο του National Champion για...

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Net Χρυσός Χορηγός του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Στο πλαίσιο της έντονης δραστηριότητας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Epsilon Net στηρίζει τον αθλητισμό και πολιτισμό της Θεσσαλονίκης. Πέραν από υποστηρικτής των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για την τρέχουσα σεζόν θα αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Ερμής Λαγκαδά».

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net: «Business IT Excellence Awards 2013»: 1o βραβείο στην εξυπηρέτηση πελατών!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η EPSILON NET απέσπασε κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό Business IT Excellence Awards, για τον κλάδο της Πληροφορικής, της Boussias Communications, στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πάνω από 300...

Διαβάστε περισσότερα