1ο Πανελλήνιο Forum Λογιστών. Η αρχή ενός νέου θεσμού για τον κλάδο των λογιστών

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Forum Λογιστών, το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου στο Divani Caravel Hotel από την Epsilon Net. Η πρώτη διοργάνωση του επιστημονικού αυτού forum έθεσε γερά θεμέλια προσφέροντας μια πλειάδα καταξιωμένων ομιλητών οι οποίοι συζήτησαν τις τρέχουσες εξελίξεις, πρότειναν λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών και προσδιόρισαν το πρότυπο λογιστικό γραφείο του μέλλοντος.



Βασικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο κ. Βασίλης Πρασσάς, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Epsilon Net και Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων. Οι λοιποί εισηγητές ήταν ο κ. Κων/νος Αποστολάκης, Executive Consultant της Epsilon Net, o κ. Αντώνης Σαμωνάς, Διευθυντής Πωλήσεων της Edenred, ο κ. Άγγελος Σπανός, Manager of Business Products & Innovation της Vodafone, ο κ. Γιώργος Σιδηρόπουλος, Project Manager Νέων Τεχνολογιών & Προϊόντων Λογιστικού Γραφείου της Epsilon Net, και ο κ. Κώστας Βούλγαρης, Financial Lines Head της AIG.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 800 λογιστές, φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι σημειώνοντας εντυπωσιακή προσέλευση. Οι συμμετέχοντες είχαν το προνόμιο να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά εκτενή παρουσίαση του νέου αποκλειστικού προϊόντος PYLON CRM Λογιστών, καθώς και της πρωτοποριακής λύσης Digital Accounting. Οι παρουσιάσεις είχαν ως αποτέλεσμα πληθώρα εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για τις τεχνολογικές αυτές καινοτομίες, οι οποίες αλλάζουν την καθημερινότητα του λογιστή. Στην ατζέντα του forum υπήρξε και update για την εργατική νομοθεσία για την οποία οι συμμετέχοντες έθεσαν δεκάδες ερωτήματα μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ο κ. Πρασσάς απάντησε σε πληθώρα ερωτημάτων και έδωσε πολύτιμες συμβουλές με το κύρος και την επιστημονικότητα που τόσα χρόνια χαρακτηρίζουν το έργο του.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η εγκαινίαση του θεσμού της Βράβευσης-Πιστοποίησης Λογιστών από την Epsilon Net, την οποία οι συμμετέχοντες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Η Epsilon Net, επιβράβευσε και πιστοποίησε μια πλειάδα Λογιστικών Γραφείων αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας την επιστημονικότητα και την επένδυση σε πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις πληροφορικής.

Χορηγοί του Forum ήταν οι εταιρείες: Edenred, AIG, Vodafone και Microsoft.
Η Epsilon Net, μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Forum Λογιστών αλλά και τις πιέσεις που δέχτηκε από επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα, θα διεξάγει την επιστημονική αυτή ημερίδα και σε άλλες πόλεις. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα