Εντυπωσιακή ανταπόκριση στο 1ο Πανελλήνιο Forum Λογιστών! Η περιοδεία συνεχίζεται...

Με άκρως εντυπωσιακή και μαζική συμμετοχή όλου του κλάδου των λογιστών ξεκίνησε το 1ο Πανελλήνιο Forum Λογιστών με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 1.800, αποδεικνύοντας περίτρανα την μεγάλη διείσδυση της Epsilon Net στα Λογιστικά γραφεία που φέτος ξεπέρασε το 60%, αλλά και τη δίψα όλου του κλάδου για τεχνολογία και καινοτομία όπου η Epsilon Net αποτελεί τον κορυφαίο και πρωτοπόρο εκφραστή της...




Στα πλαίσια του Forum παρουσιάζονται οι νέες, αποκλειστικές και άκρως πρωτοπόρες λύσεις της Epsilon Net όπως:

• η πανελλήνια καινοτομία της λύσης PYLON CRM Λογιστών που δίνει άλλη διάσταση στον τρόπο οργάνωσης ενός λογιστικού γραφείου με σύγχρονες διαδικασίες ροής εργασιών, διαχείρισης ταμείου και πόρων, κοστολόγησης υπηρεσιών, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, σύνδεσης με τηλεφωνικό κέντρο, κλπ.
• η πρωτοποριακή λύση Digital Accounting, μία ολοκληρωμένη υπηρεσία σαρώματος και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης παραστατικών που τα μετατρέπει αυτόματα σε λογιστικές εγγραφές, με απόλυτη αξιοπιστία χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα και μάλιστα με ρεκόρ στον χρόνο μετατροπής (<30") και σχεδόν μηδενικό κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία μέσα σε ένα 3μηνο λειτουργίας έχει ξεπεράσει τις 1000 εγκαταστάσεις.
• η αποκλειστική - ανά το πανελλήνιο - mobile υπηρεσία Epsilon Cloud Εργάνη, είναι η μόνη που παρέχει άμεση λύση, 24/7 στο μείζον πρόβλημα της υποβολής κάθε αλλαγής ωραρίου, υπερεργασίας ή υπερωρίας για κάθε επιχείρηση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Forum η επιστημονική ενημέρωση σε επίκαιρα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα με την υπογραφή της Νο1 επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net.

Κατά τη διάρκεια του Forum γίνεται παρουσίαση της πρότυπης μηχανοργάνωσης ενός σύγχρονου λογιστικού γραφείου του παρόντος και του μέλλοντος με ενοποιημένες λειτουργίες, ύψιστη παραγωγικότητα και ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους.

Τέλος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων, χορηγούνται για πρώτη φορά, ειδικές πιστοποιήσεις σε αξιολογημένους λογιστές από το σύνολο των 13.500 λογιστών - πελατών της Epsilon Net.




Ο Εμπορικός Διευθυντής της Epsilon Net, κος Βασίλης Πρασσάς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Epsilon Net είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να διαμορφώσει ένα καινοτόμο και λειτουργικό μέλλον στον κλάδο των λογιστών. Γιατί η Epsilon Net έχει μάθει τόσο να ακούει τους λογιστές, όσο και να επενδύει σημαντικά κεφαλαία για την τεχνολογική και επιστημονική τους εξυπηρέτηση. Η παρουσία στο Forum, περισσοτέρων από 1.000 λογιστών στην Αθήνα και άλλων 800 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί επιβράβευση και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Αποτελεί όμως και αποδοχή των μοναδικών προνομίων που παρέχονται σε αυτούς από το 3πτυχο μηχανοργάνωση – επιστημονική υποστήριξη – εκπαίδευση, υπηρεσίες που μόνο η Epsilon Net παρέχει ολοκληρωμένα εδώ και 20 χρόνια. Έχει καταξιωθεί στην κοινή γνώμη, ενώ παράλληλα έχει βραβευθεί σε Ελλάδα & Ευρώπη για την καινοτομία, τους ρυθμούς ανάπτυξης, την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται και εξελίσσονται οι άνθρωποί της! Είμαστε πολύ υπερήφανοι που πλέον κι επίσημα, το 60% των λογιστών εμπιστεύεται την Epsilon Net, και το νούμερο αυτό έχει σημαντικές αυξητικές τάσεις. Το παρόν και το μέλλον του κλάδου γράφεται με Epsilon»

Χορηγοί του Forum είναι η Vodafone, η Microsoft, η AIG, η Edenred και η ΑΝΑΞ ΝΕΤ.

Η περιοδεία συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Ρόδο (14/11), τα Χανιά & το Ρέθυμνο (16/11), το Ηράκλειο (17/11), την Πάτρα (24/11), το Βόλο (11/12), τη Λάρισα (12/12) και θα ακολουθήσουν και άλλες 20 μεγάλες πόλεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα