Το PYLON ξεπερνάει τις 6.000 εγκαταστάσεις

Το PYLON της Epsilon Net αποτελεί φάρο καινοτομίας στην αγορά της πληροφορικής και επιβεβαιώνει τις αρχικές προσδοκίες που το ήθελαν να συγκαταλέγεται στις πλέον καθιερωμένες λύσεις της αγοράς, καθώς έχει ήδη ξεπεράσει τις 6.000 εγκαταστάσεις εντός της τελευταίας διετίας. Το εύρος, η ετερομέρεια και η πολυπλοκότητα των εγκαταστάσεων αποδεικνύουν την τεχνολογική ευφυΐα της πλατφόρμας να προσαρμόζεται στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων. Η ευκολία διαχείρισης και ελέγχου των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, φανερώνει την ανωτερότητα του PYLON ως συνολική λύση, ενώ κατακτά ακόμα και τις κάθετες αγορές.

Η ανάπτυξη των εφαρμογών PYLON είναι μια ατέρμονη διαδικασία επενδύσεων επικεντρωμένη στις νέες τεχνολογίες & στην ανάπτυξη νεωτεριστικών προϊόντων – υπηρεσιών. Η ανοδική τάση της Epsilon Net αντικατοπτρίζεται στις συνεχείς καινοτόμες προτάσεις - λύσεις που ως στόχο έχουν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Η Epsilon Net ανταποδίδει την εμπιστοσύνη και των 6.000 πελατών που εγκατέστησαν το νέο καινοτόμο λογισμικό, συνεχίζοντας την καθημερινή παροχή άριστης εξυπηρέτησης σε όλα τα στάδια αγοράς ενός προϊόντος, γεγονός που την καθιστά Νο1 στο Online & Offline Support.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα