Το PYLON Commercial στον κλάδο των φωτοβολταΐκών με την PORFYRIS CONSTRUCTIONS

Η φιλοσοφία της PORFYRIS CONSTRUCTIONS – ENERGY δημιουργεί έργα υψηλών αποδόσεων και ποιότητας, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της κατασκευής. Εξειδικεύεται στην μελέτη,το εμπόριο και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως επίσης στην κατασκευή ιδιωτικών και δημοσιών έργων.

Η PORFYRIS CONSTRUCTIONS – ENERGY επέλεξε το PYLON Commercial για την μηχανογράφηση της. Οι εμπορικοί δείκτες σε συνδυασμό με την διαχείριση του πελατολογίου έδωσαν άμεσα μια συνολική εικόνα της επιχείρησης ώστε να πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση και να χαραχθεί η νέα στρατηγική πορεία της επιχείρησης. Στα πλαίσια της εγκατάστασης, ο κ. Αθανάσιος Β. Πορφύρης δήλωσε: "Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial, η εταιρίας μας κατάφερε να έχει μία σύγχρονη εφαρμογή μηχανογράφησης. Οι καταχωρήσεις και τιμολογήσεις των πελατών πραγματοποιούνται με μία εύχρηστη και γρήγορη διαδικασία".

Ανακαλύψτε το εύρος των εγκαταστάσεων του PYLON Commercial εδώ!

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα