Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά από τον όμιλο EPSILON NET

Η Epsilon Net με την δημιουργία του Epsilon Net College ακολουθεί με συνέπεια το όραμα και τις αξίες της και πιστοποιεί την εδώ και δύο δεκαετίες στήριξη της σε όσους δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να εισέλθουν στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό κλάδο. Το Epsilon Net College, είναι το πρώτο ιδιωτικό Ελληνικό κολέγιο που συνδέει τους σπουδαστές του αυτόματα με το εγχώριο, αλλά και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το Epsilon Net College προσφέρει, σε συνεργασία με το Διεθνές Ιταλικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO, Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in Accounting & Finance).

Ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής αλλά και Ευρωπαϊκής Οικονομίας, στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική γλώσσα το οποίο συνδυάζει την άρτια επαγγελματική κατάρτιση με την υπεροχή της ακαδημαϊκής διάστασης, ώστε να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συνέργεια γνώσης. Το MBA in Accounting & Finance υψώνει τη γνώση στο υψηλότερο επίπεδο περιλαμβάνοντας πληροφορίες και εμπειρίες από νεοεμφανιζόμενες πηγές γνώσης και επιτρέποντας τις συγκριτικές μελέτες μεταξύ διαφορετικών χωρών και συστημάτων.

Η Epsilon Net, για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και στον εκπαιδευτικό τομέα, προσφέροντας έναν πολυδιάστατο και αναλυτικό τρόπο προσέγγισης στα προγράμματα σπουδών που αφορούν το λογιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο.

Δείτε επίσης

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα