Το PYLON συναντά την καινοτομία της Depia Automations

Η Depia Automations είναι μία ομάδα καινοτομίας με έμπειρους μηχανικούς αυτοματισμού. Έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, δημιουργεί λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων, τη συσκευασία, τις μεταφορές, τη διαχείριση κτιρίων, την ενέργεια, τη ρομποτική και τα animatronics.

Η Depia Automations απευθύνθηκε στην Epsilon Net επιθυμώντας την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος που θα ενσωματώνει την παρακολούθηση της εμπορικής δραστηριότητας της και τον έλεγχο προόδου εκάστου έργου που αναλαμβάνει, των πόρων που απασχολούνται στην υλοποίηση του και των οικονομικών μεγεθών που το χαρακτηρίζουν. Απώτερος στόχος είναι η αποτύπωση με απλό τρόπο διάφορων δεικτών σε επίπεδο έργου πχ ο δείκτης κερδοφορίας του και ο κύκλος ολοκλήρωσης. Η Technoline που ανέλαβε την υλοποίηση της εγκατάστασης του PYLON Commercial αξιοποίησε τα εργαλεία της πλατφόρμας για να παραδώσει την εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δόθηκαν. Η Depia Automations ενοποίησε με την χρήση του PYLON την παρακολούθηση της αποθήκης, αναθέτοντας πόρους και χρεώνοντας υλικά και ανταλλακτικά σε έργα που υλοποιεί. Σχεδιάστηκαν από κοινού τυποποιημένες διαδικασίες περιγραφής των σταδίων υλοποίησης έργων, με διαδοχή βημάτων και πρωτοκόλληση αναθέσεων ενεργειών. Τέλος, στην παραδοτέα εγκατάσταση προβλέφθηκαν και εργαλεία Business Reporting, ώστε να παρέχεται πλήρης απεικόνιση των διαδικασιών και άμεση πληροφόρηση προς την Διοίκηση.

Για περισσότερες εγκαταστάσεις PYLON Commercial πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα