H Epsilon Net χορηγός στο μεγαλύτερο συνέδριο στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού “HR in ACTION 2013”

Το περιοδικό HR Professional, ανέλαβε και φέτος την πρωτοβουλία να αναδείξει τη θετική πλευρά του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως αυτή διαμορφώνεται άριστα από τους ειδικούς. Με case studies, inspirational presentations και ουσιαστικό networking, η επικοινωνία, η προβολή και η ανάδειξη μίας άλλης επιχειρηματικής πραγματικότητας τέθηκε ως ο απόλυτος οδηγός του συνεδρίου. Ήταν μία ημέρα όπου η ελληνική κοινότητα του HR έχει μία σημαντική ευκαιρία να λάβει θετικά μηνύματα, να πάρει ιδέες, να ενημερωθεί και να ανταλλάξει γνώσεις και απόψεις.

Η Epsilon Net - στα πλαίσια της συνεχούς εξωστρέφειάς της- η οποία ορίζει τη συμμετοχή της εταιρίας σε κάθε μεγάλο επαγγελματικό συνέδριο που αφορά τις δραστηριότητές της, έλαβε μέρος και φέτος ως ένας εκ των χορηγών του συνεδρίου.

Η ομάδα των ομιλητών απαρτίστηκε από κορυφαία στελέχη στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού των μεγαλύτερων εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Αίσθηση προκάλεσε η έρευνα που παρουσίασε ο κ. Αργύρης Τσακνής, Διευθυντής Μεγάλων Έργων HRM της Epsilon Net, στα πλαίσια της εισήγησής του που είχε θέμα : «Η οργάνωση του τμήματος HR ως παράγοντας ενίσχυσης της εργασιακής σταθερότητας και ασφάλειας». Μέσω της έρευνας που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2012 με 1300 ερωτηματολόγια σε Διευθύνσεις Προσωπικού, Υπευθύνους Μισθοδοσίας και Οικονομικούς Διευθυντές, αναδείχθηκε ο τρόπος που η Epsilon Net ουσιαστικά μετουσιώνει σε εργαλεία τις ανάγκες της αγοράς και τα θέλω των στελεχών για το ιδανικό σύστημα payroll – HRM.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα