Η ενοποιημένη λειτουργία του Galaxy με τα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ενισχύει το customer experience και την ανάπτυξή της

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση του Galaxy της Epsilon SingularLogic με τα τέσσερα e-shop της myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., για την αποτελεσματική διαχείριση του μεγάλου όγκου παραγγελιών της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του διεθνούς πελατολογίου της.

Η myshoe - Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς ηλεκτρονικού εμπορίου, εισαγωγών και χονδρεμπορίου. Στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου διαχειρίζεται τέσσερα e-shops, με πρωταρχικό σημείο αναφοράς το διεθνώς πολυβραβευμένο myshoe.gr. Παράλληλα, αντιπροσωπεύει και διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο τη γνωστή γαλλική εταιρία LaRedoute, μέσω του επιτυχημένου laredoute.gr, καθώς και την καταξιωμένη Samsonite, μέσω του Samsonite.gr. Επίσης, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται τις εμπoρικές δραστηριότητες του fashion brand Ancient Greek Sandals (AGS) και του αντίστοιχου e-shop, ancient-greek-sandals.com.Μέσω του Galaxy ERP, Retail και CRM η εταιρία έχει αυτοματοποιήσει την αμφίδρομη ανταλλαγή των απαραίτητων δεδομένων, όπως είδη, περιγραφές, τιμές, χρωματολόγια, μεγεθολόγια, αποθέματα, παραγγελίες, επιστροφές, αντικαταβολές κ.α, με τα e-shops της. Παράλληλα, το Galaxy έχει διασυνδεθεί με τα συστήματα διαχείρισης των αποθηκών της, καθώς και με τα συστήματα των ταχυμεταφορέων που συνεργάζεται, εκδίδοντας αυτόματα τα vouchers. Η εταιρία έχει επιτύχει ουσιαστική βελτίωση του χρόνου ολοκλήρωσης των παραγγελιών και εξυπηρέτησης των πελατών της, αναβαθμίζοντας την αγοραστική τους εμπειρία, με αυτοματοποιημένες αλλά προσωποιημένες ενημερώσεις για το status της παραγγελίας τους. Επιπρόσθετα, μέσω των αναλυτικών reports του Galaxy τα στελέχη της εταιρίας έχουν πλήρη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον έλεγχο και την ανάλυση των παραγγελιών που έρχονται από τα e-shops, με πολλαπλά KPIs που διασφαλίζουν το customer experience, την κερδοφορία αλλά και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

«Η επένδυση στο Galaxy αποτελεί για την εταιρία μας στρατηγικό πυλώνα λειτουργίας και μελλοντικής ενδυνάμωσης. Η μέχρι σήμερα γρήγορη ανάπτυξη και τα μελλοντικά μας σχέδια συνέθεσαν ένα περιβάλλον πολλαπλών αναγκών για ολοκληρωμένη αυτοματοποιημένη διαχείριση, λειτουργία και πληροφόρηση σε όλα τα στάδια. Το Galaxy μας παρέχει όλες τις λύσεις που αναζητούσαμε και χάρη στις συντονισμένες και μεθοδικές προσπάθειες της Epsilon SingularLogic και τη στενή στρατηγική συνεργασία που έχουμε χτίσει τις προηγούμενες δεκαετίες, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε το έργο σε συντομότερο διάστημα. Η λειτουργική ενίσχυση που το Galaxy μας προσφέρει ήρθε μάλιστα την κατάλληλη περίοδο, καθώς οι εντυπωσιακά αυξημένες πωλήσεις δεν θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν αποτελεσματικά, αν δεν είχε γίνει η επένδυση. Πλέον, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ταχύτερα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία, έχουμε τον έλεγχο και την αμεσότητα της πληροφόρησης και λαμβάνουμε γρήγορα αποφάσεις» δήλωσε ο Ευάγγελος Μανουδάκης, Γενικός Διευθυντής της myshoe Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε.


Δείτε επίσης

Η Ticketmaster Hellas επιλέγει το Epsilon Digital, τον πιστοποιημένο πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του Ομίλου Epsilon Net, για την ηλεκτρονική της τιμολόγηση

Ο χώρος του θεάματος και της ψυχαγωγίας εμπιστεύεται τον Όμιλο Epsilon Net για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό!

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Epsilon Net: Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεαμήνου 2021. Ιδιαίτερα σημαντική άνοδος 148% στον κύκλο εργασιών με αύξηση 354% στα κέρδη προ φόρων.

O Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη και την εξέλιξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας κατά το Γ’ Τρίμηνο της χρήσης 2021.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Δυναμική είσοδος στον τομέα του Fintech με την εξαγορά του 88% της εταιρίας πληροφορικής PCS

Η EPSILON NET ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης (πλειοψηφικού) ποσοστού 88% στην εταιρία με την επωνυμία «PROFESSIONAL COMPUTER SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «PROFESSIONAL C.S. AE» (εφεξής PCS), η οποία δραστηριοποιείται...

Διαβάστε περισσότερα