Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ακόμη χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021. Η χάλκινη διάκριση αφορά στην υλοποίηση του PYLON ERP στην εταιρία ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, για την εξειδικευμένη χρήση του στον κλάδο των Βαφείων και Φινιριστηρίων. στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών στην παραγωγή». Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε η Έλενα Ανδρέου Epsilon Singularlogic Integrator Commercial Director και εκ μέρους της ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Αποστολίδης.

Η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, επιχείρηση βαφής και εκτύπωσης υφασμάτων, στοχεύει στην ανάπτυξη διαδικασιών και ποιότητας των προϊόντων της. Η συνεχής προσπάθεια προς την επίτευξη καινοτόμων διαδικασιών και λειτουργιών την ωθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με την εγκατάσταση του PYLON ERP αποδεικνύει την πρωτοπορία της στον κλάδο της, μηχανογραφώντας όλα τα πολύπλοκα θέματα και τις λειτουργίες. Best in Class σημεία παραμετροποίησης και υλοποίησης, θεωρήθηκαν οι λειτουργικότητες της παραλαβής και αποθήκευσης των υλικών τρίτων και της παραγωγής, καθώς και οι συνδέσεις με τις μηχανές της παραγωγής και ζύγισης, η λογιστική & χρηματοοικονομική διαχείριση και η διάθεση της πληροφορίας σε ένα κεντρικό πληροφοριακό σύστημα, άμεσα προσβάσιμο και αξιοποιήσιμο, από όλα τα τμήματα. Με αυτό τον τρόπο η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ αντιμετωπίζει επιτυχώς την πολυπλοκότητα των προς επεξεργασία προϊόντων της και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, έχοντας ανά πάσα στιγμή σε real time την παρακολούθηση όλων των παραγγελιών και αποκτώντας πλήρη ιχνηλασιμότητα των διαδικασιών της.

Η χρήση νέων τεχνολογιών, η δημιουργία τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων-υπηρεσιών και η εξειδίκευση του στελεχιακού δυναμικού θέτει το στίγμα του Ομίλου και της Epsilon SingularLogic δυναμικά στην αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα & το εξωτερικό με διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Η υλοποίηση ενός έργου τέτοιου μεγέθους εν μέσω πανδημίας επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Epsilon SingularLogic στην αγορά Πληροφορικής, ενώ την καθιστά στρατηγικό συνεργάτη στον κλάδο των βαφείων και της μεταποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το PYLON ERP έχει βραβευτεί επανειλημμένα, με τις 3 συνεχόμενες Gold διακρίσεις του στα IMPACT Bite Awards (2019-2021) να το ξεχωρίζουν ως καινοτόμο προϊόν και ιδανική λύση ψηφιακού μετασχηματισμού για όλες τις επιχειρήσεις.

Ο σημαντικός θεσμός Manufacturing Excellence Awards 2021 επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας, καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Δείτε επίσης

Η Ticketmaster Hellas επιλέγει το Epsilon Digital, τον πιστοποιημένο πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του Ομίλου Epsilon Net, για την ηλεκτρονική της τιμολόγηση

Ο χώρος του θεάματος και της ψυχαγωγίας εμπιστεύεται τον Όμιλο Epsilon Net για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό!

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Epsilon Net: Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεαμήνου 2021. Ιδιαίτερα σημαντική άνοδος 148% στον κύκλο εργασιών με αύξηση 354% στα κέρδη προ φόρων.

O Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη και την εξέλιξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας κατά το Γ’ Τρίμηνο της χρήσης 2021.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Δυναμική είσοδος στον τομέα του Fintech με την εξαγορά του 88% της εταιρίας πληροφορικής PCS

Η EPSILON NET ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης (πλειοψηφικού) ποσοστού 88% στην εταιρία με την επωνυμία «PROFESSIONAL COMPUTER SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «PROFESSIONAL C.S. AE» (εφεξής PCS), η οποία δραστηριοποιείται...

Διαβάστε περισσότερα