Η Epsilon Training ανήκει επίσημα στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft

Ο Όμιλος Epsilon Net, ανακοινώνει την είσοδο της Epsilon Training, της επιχειρηματικής μονάδας του Ομίλου για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft. Ως επίσημος φορέας Τεχνικής Εκπαίδευσης «Microsoft Learning Center» η Epsilon Training αποτελεί πλέον εξεταστικό κέντρο για την παροχή Πιστοποιημένων τεχνικών προγραμμάτων εκπαίδευσης για όλα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Microsoft, όπως: Azure, SQL Server, SharePoint Server, Windows Server, Exchange Server, Microsoft Security, Visual Studio, Office 365. Η Pearson VUE, μέσω του παγκόσμιου δικτύου των κέντρων δοκιμών και των συνεργασιών της, παρέχει εξετάσεις υψηλής αξιοπιστίας και ακεραιότητας, βοηθά στην προετοιμασία των υποψηφίων με συμβουλευτική, εργαστήρια βασισμένα σε σενάρια, πρακτικές δοκιμές και επιπλέον, αναπτύσσει συνεχώς κορυφαίες τεχνολογίες δοκιμών που εξασφαλίζουν την πρόοδο μέσω διαπιστευτηρίων σε σχεδόν κάθε κλάδο.

Όλα τα Microsoft εκπαιδευτικά προγράμματα της Epsilon Training υλοποιούνται από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers (MCTs), απευθύνονται σε επαγγελματίες ITs, Developers στην Ελλάδα & στην Κύπρο, αλλά και σε στελέχη που θέλουν να εξελιχθούν στους σχετικούς τομείς της τεχνολογίας. Πραγματοποιούνται δια ζώσης, στα δύο εκπαιδευτικά κέντρα που διαθέτει ο Όμιλος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και online, μέσω πιστοποιημένης πλατφόρμας εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft Official Courseware (MOC) και αξιοποιούν πρακτικά τα Online Labs του Microsoft Official Courseware. Στους συμμετέχοντες χορηγείται για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, (Microsoft Partner Network Student Certificate) ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω εξεταστικής διαδικασίας, την αντίστοιχη επαγγελματική πιστοποίηση της Microsoft.

Ο Διευθυντής της Epsilon Τraining, κ. Βαλάντης Μπίλλης δήλωσε: «Η Epsilon Training αντιμετωπίζει με συνέπεια τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς για τεχνική Εκπαίδευση και Πιστοποίηση, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από την σταθερά ανοδική πορεία της όσο και από το μέγεθος και το πλήθος των επιχειρήσεων στις οποίες προσφέρει κορυφαία εμπειρία κατάρτισης στις τεχνολογίες της Microsoft με στόχο να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας».

Σχετικά με την Epsilon Training

Η Epsilon Training είναι η επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου της Epsilon Net για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης, με επιτυχή δραστηριότητα για περισσότερα από 20 έτη, αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα