ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις χρειάζονται περισσότερο από ποτέ υποστήριξη και ευκαιρίες για ανάπτυξη, το ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, συνολικού προϋπολογισμού 500 εκ. €, έρχεται να συμβάλλει στην ενίσχυση της ρευστότητάς τους για την εύρυθμη λειτουργία τους και στη στήριξη των επενδυτικών τους σχεδίων για την ανάπτυξή τους, μέσα από την λειτουργία δύο Υποταμείων, του Ταμείου Δανείων και του Ταμείου Εγγυοδοσίας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο Όμιλος EPSILON NET, με στόχο τη συνεχόμενη ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη τους και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, διοργανώνει με τη συμμετοχή και την υποστήριξη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ), Ειδική Διαδικτυακή Ημερίδα για την παρουσίαση του χρηματοδοτικού Προγράμματος Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, το οποίο αναμένεται να δώσει ώθηση στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η διαδικτυακή ημερίδα, με σκοπό την επεξήγηση των κυρίων σημείων του Προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17.06.2024 στις 16:00-18:00 με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της Ημερίδας, η κα Ισμήνη Παπακυρίλλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ) θα προβεί σε συνοπτική ενημέρωση σχετικά με τις προσφερόμενες δράσεις από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα για την υποστήριξη της ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Στην συνέχεια, η κα Ροζαλία Θαλασσινού, Διευθύντρια Δανείων και Κρατικών Ενισχύσεων και η κα Σοφία Σωτηροπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Εγγυήσεων, Διεύθυνση Συνεπενδύσεων και Εγγυήσεων θα επικεντρωθούν στην αναλυτική παρουσίαση των προϋποθέσεων του Προγράμματος και στην επεξήγηση των βασικών σημείων για τα δύο (2) Υποταμεία του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ:

  • του Ταμείου Εγγυοδοσίας το οποίο παρέχει προστασία πιστωτικού κινδύνου με τη μορφή εγγύησης για το σύνολο των επιλέξιμων επιχειρήσεων. Προσφέρει εγγύηση από 70% έως 80% σε επενδυτικά δάνεια (ύψους 10.000 ευρώ έως 10 εκατ. ευρώ), σε δάνεια κεφαλαίου κίνησης και δάνεια ανακυκλούμενης πίστωσης (από 10.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ), &
  • του Ταμείου Δανείου το οποίο προσφέρει επιδότηση επιτοκίου δύο ποσοστιαίων μονάδων για δυο έτη, σε επιχειρήσεις της Αττικής και του Νοτίου Αιγαίου, και τριών ποσοστιαίων μονάδων σε επιχειρήσεις των υπολοίπων Περιφερειών της χώρας.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν αναλυτικότερη πληροφόρηση για το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» μπορούν να δουν την πρόσκληση και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή εδώ.

Δείτε επίσης

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα

Cloud Provider of the Year o Όμιλος EPSILON NET στα Cloud Awards 2024!

Ο Όμιλος κατέκτησε συνολικά 21 βραβεία, αριθμό-ρεκόρ στα 4 χρόνια του θεσμού!

Διαβάστε περισσότερα