Η Epsilon Net «NATIONAL CHAMPION» στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS!

Η EpsilonNet, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ταχύτατη τροχιά ανάπτυξής στην οποία βρίσκεται, κατάφερε να προκριθεί στα European Business Awards 2013/14, που υποστηρίζεται από την RSM Greece αποσπώντας τον τίτλο του National Champion για την κατηγορία “The RSM Entrepreneur of the Year” για το έργο του Προέδρου της εταιρίας κου Γιάννη Μίχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Μίχος, το 2008, είχε ανακηρυχθεί ως «Καινοτόμος Επιχειρηματίας της Χρονιάς» από την Ernst & Young.

Ο θεσμός των European Business Awards, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events του επιχειρηματικού κόσμου μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ και οι εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, επιλέγονται βάσει αυστηρών κριτηρίων και εισέρχονται στον διαγωνισμό κατόπιν πρόσκλησης. Η Epsilon Net, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 100 και πλέον μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος.

H συμμετοχή της Epsilon Net αφορά την Καινοτομία για τους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας, η οποία αποτελεί προσωπικό όραμα του κου Μίχου και στο οποίο η Διοίκηση συνεχίζει να στηρίζει και να επενδύει. Αδιαμφισβήτητη επισφράγιση αυτής της προσπάθειας είναι μια σειρά σημαντικών διακρίσεων που έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με αισιόδοξη ματιά κι ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, καθώς η κάθε μας διάκριση είναι πρωτίστως δική τους.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα