v16.16.0 (25-10-16) - Γενικές βελτιώσεις

Αφορά τα προϊόντα

Tax System 5 Tax System 5 Estate

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η έκδοση 16.16.0 του προγράμματος Tax System είναι διαθέσιμη προς αναβάθμιση. Η αναβάθμιση του λογισμικού περιλαμβάνει τις παρακάτω προσθήκες / βελτιώσεις :

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

•    Νέες e-Υπηρεσίες για την σύνδεση με τις υπηρεσίες του Σ.ΕΠ.Ε.
o    «Σύνδεση» - Επιλέγοντας e-Υπηρεσίες > Σ.ΕΠ.Ε. > Σύνδεση, πραγματοποιείται σύνδεση με τους κωδικούς Σ.ΕΠ.Ε. Εργοδότη στην ιστοσελίδα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την σύνδεση με την ιστοσελίδα είναι η συμπλήρωση των κωδικών Σ.ΕΠ.Ε. εργοδότη στην καρτέλα του Υπόχρεου > Στοιχεία Σύνδεσης.
o    «Εγγραφή Εργοδότη» - Επιλέγοντας e-Υπηρεσίες > Σ.ΕΠ.Ε. > Εγγραφή Εργοδότη, πραγματοποιείται σύνδεση με τους κωδικούς Taxis Net καθώς και τους κωδικούς Ι.Κ.Α. εργοδότη στην ιστοσελίδα του Σ.ΕΠ.Ε., με σκοπό την έκδοση κωδικών Εργοδότη Σ.ΕΠ.Ε.. Απαραίτητη προϋπόθεση για την σύνδεση με την ιστοσελίδα είναι η συμπλήρωση των κωδικών Ι.Κ.Α. εργοδότη και Taxis Net στην καρτέλα του Υπόχρεου > Στοιχεία Σύνδεσης.
o    «Αρχική Σελίδα» - Επιλέγοντας e-Υπηρεσίες > Σ.ΕΠ.Ε. > Αρχική Σελίδα, πραγματοποιείται σύνδεση στην αρχική σελίδα του Σ.ΕΠ.Ε.
•    Μετάβαση των e-Υπηρεσιών του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στη νέα ιστοσελίδα ΙΡΙΣ - Οι υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. είναι πλέον διαθέσιμες μέσα από το νέο site Διεπαφή Αγροτικών Υπηρεσιών Πληροφόρησης ΙΡΙΣ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την σύνδεση με την ιστοσελίδα είναι η συμπλήρωση των κωδικών Taxis Net στην καρτέλα του Υπόχρεου > Στοιχεία Σύνδεσης.
•    Πληροφόρηση Δηλώσεων «Αγρότες με υποχρέωση τήρησης βιβλίων» στα Οικονομικά έτη 2016 και 2017 - Μέσω του Report ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει, με βάσει την ΠΟΛ. 1079/2014 ποιοι αγρότες είναι πλέον υπόχρεοι σε τήρηση βιβλίων βάση της δήλωση Ε3 που υποβλήθηκε.
•    Πληροφόρηση Δηλώσεων «Υπόχρεοι με εισοδήματα από αγροτική Δραστηριότητα» στο Οικονομικό έτος 2017 - Μέσω του Report ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει ποιοι Υπόχρεοι έχουν εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα στο Οικονομικό Έτος 2016 βάση της δήλωσης Ε1 που υποβλήθηκε.
•    Δυνατότητα καταχώρησης του PUK του Ι.Κ.Α. στα στοιχεία του Υπόχρεου - Προστέθηκε νέο πεδίο καταχώρησης του PUK στην καρτέλα του Υπόχρεου > Στοιχεία Σύνδεσης > Στοιχεία Ι.Κ.Α.