v17.2.0.0 (07-03-17) - Ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την κάλυψη των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και των βεβαιώσεων αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φορολογικό έτος 2016, σύμφωνα με την ΠΟΛ.1025/28-2-2017

Αφορά τα προϊόντα

Extra Μισθοδοσία

Σας ενημερώνουμε, ότι υπάρχει ήδη διαθέσιμη η νέα έκδοση (ver. 17.2.0.0.) του προγράμματος Extra Μισθοδοσία.

ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΟ Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε αλλαγή ωραρίου στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ από το tabletή το κινητό σας, ανά πάσα στιγμή για όλο το πελατολόγιό σας από όπου και αν βρίσκεστε με το Epsilon Cloud Mobile ΕΡΓΑΝΗ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την κάλυψη του τύπου και του περιεχομένου της βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων, της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και την υποβολή αυτών με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου για το φορολογικό έτος 2016 σύμφωνα με την ΠΟΛ.1025/28-2-2017 (πατήστε εδώ για FAQs σχετικά με τις βεβαιώσεις αποδοχών 2016).

Δημιουργία νέου τύπου εργαζομένου «Αμειβόμενοι με ΔΠΥ».

Αναβάθμιση όλων των αυτόματων ηλεκτρονικών υποβολών όλων των εντύπων στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Βελτιστοποίηση του πεδίου «Υπολογισμός Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης» του tab 5.Μισθοδοτικά της καρτέλας εργαζομένου Ναυτικού ή Ελεύθερου Επαγγελματία (όλων των τύπων) με την ενσωμάτωση νέων επιλογών.

Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού σε ό,τι αφορά το διάστημα χρήσης του οχήματος και τον ανά κλίμακα συντελεστή φορολόγησης για τη χρήση 2016 (εν αναμονή σχετικής διευκρινιστικής εγκυκλίου από το υπουργείο).

Νέα δυνατότητα ενημέρωσης της κατάστασης των υποβαλλόμενων αρχείων ΑΠΔ.

Ενσωμάτωση νέων επιλογών «Ασφαλιστικές Περιόδου» στις παραμέτρους του «Αυτόματου υπολογισμού ασφαλιστικών ημερών μερικής απασχόλησης».

Ενσωμάτωση έντυπου ΙΚΑ Α1 (Βεβαίωση σχετικά με τη νομοθεσία περί κοινωνικής ασφάλισης που εφαρμόζεται στον/στην κάτοχο).

Νέα δυνατότητα σύνδεσης των κέντρων κόστους.

Ενσωμάτωση νέας εκτύπωσης «Κατάσταση Αυτασφάλισης Εργοδότη ΤΕΑΥΕΤ».

Τροποποίηση της εκτύπωσης «Κατάσταση Ασφαλιστικών Εισφορών Υπέρ ΤΕΑΥΕ Τροφίμων» και του «Δελτίου Απογραφής Ασφαλισμένου ΤΕΑΥΕΤ» σύμφωνα με τα δείγματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ταμείου. (Έντυπα ΤΕΑΥΕΤ)

Βελτιστοποίηση της «Κατάστασης Ασφαλίστρων ΤΕΑΑΠΑΕ» με τη ΜΗ εξαγωγή αρχείων με κατάληξη «.gpg» και την ταυτόχρονη εξαγωγή του μητρώου ασφαλισμένων κατά την εξαγωγή αρχείων σύμφωνα με οδηγίες του ταμείου.

Βελτιστοποίηση της Απόδειξης Πληρωμής με την ενσωμάτωση νέας παραμέτρου «Αναλυτική Εμφάνιση Προσαυξήσεων Δώρων».

Βελτιστοποίηση της Απόδειξης Πληρωμής Προκαταβολών με την εμφάνιση της αιτιολογίας στην περίπτωση εμφάνισης αναλυτικών στοιχείων ανά προκαταβολή.

Νέα δυνατότητα μαζικής εκτύπωσης πληρωμής μέσω τράπεζας.

Βελτιστοποίηση του μηχανισμού λειτουργίας της «Ημερομηνίας Πρόσληψης Στον Όμιλο» με την ενσωμάτωση νέας παραμέτρου «Πίνακες ΕΡΓΑΝΗ».

Ενσωμάτωση νέων πεδίων «Ημέρες Ασθενείας <3» και «Ημέρες Ασθενείας >3» στη λίστα μισθοδοτικών περιόδων στην καρτέλα εργαζομένου.

Νέα δυνατότητα εμφάνισης παρατηρήσεων στην εκτύπωση της Βεβαίωσης Προϋπηρεσίας.

Βελτιστοποίηση της εκτύπωσης «Κατάσταση Ελέγχου Κέντρων Κόστους» με τη δυνατότητα επιλογής ελέγχου της έναρξης ή λήξης των εγγραφών των κέντρων κόστους βάσει διαστήματος.

Τροποποίηση του κειμένου, που εμφανίζεται στο έντυπο «Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου» και αφορά την Αποζημίωση στο tab Επιπλέον Παράμετροι, με την προσθήκη του λεκτικού: «Ν.3899/2010 ΚΑΙ ΒΔ 16/18.7.20».

Νέα δυνατότητα επιλογής του εμφανιζόμενου ονόματος στις αποστολές με email.

Βελτιστοποίηση της φόρμας επιλογών των «Βεβαιώσεων Αποδοχών» με τον διαχωρισμό της, σε εκτύπωση και εξαγωγή αρχείου.

Βελτιστοποίηση της Ιστορικότητας με την ενσωμάτωση του πεδίου «Ημέρες Αδείας/έτος» του tab Μισθοδοτικά της καρτέλας εργαζομένου.

Βελτιστοποίηση της «Σχεδίασης Εκτυπώσεων» με την ενσωμάτωση νέου πεδίου «Ώρες Εργασίας \ Ημέρα» στη λίστα των διαθέσιμων πεδίων.

Ενσωμάτωση νέων επιλογών «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», «BANQUE TRANSATLANTIQUE» και «BANCO SABADELL» στη λίστα των διαθέσιμων τραπεζών.



ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Νέα δυνατότητα εξαγωγής της ΑΠΔ σε αρχείο Excel είτε ανά κατασκευαστική φάση είτε συνολική.



ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Σύμφωνα με την Εγκ. 142036/0092/19-12-2016 η προσωπική διαφορά του άρθρου 27 του ν. 4354/2015 δεν αποτελεί σταθερή παράμετρο του ενιαίου μισθολογίου και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποτελεί τμήμα των συντάξιμων αποδοχών (διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της εγκυκλίου).



ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ενσωμάτωση νέας στήλης «Καθαρό Ποσό» στη μισθοδοτική κατάσταση πρόσθετων αποδοχών.

Βελτιστοποίηση της φόρμας «Αντιγραφής Παραμέτρων» στο tab Προσλήψεις της Κατάρτισης Προϋπολογισμών.



Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικότερα τα θέματα της έκδοσης