ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Όποια και αν είναι η εμπειρία σου, οι γνώσεις και οι στόχοι σου – έχουμε ευκαιρίες για όλους!

Κάθε φωνή έχει αξία για εμάς!

Μία θέση εργασίας στον Όμιλο Epsilon Net δεν είναι απλά μία δουλειά – είναι μία ευκαιρία καριέρας, μία ευκαιρία να δημιουργήσεις το μέλλον.

Να ακούσεις πελάτες και να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους, να σχεδιάσεις λύσεις και προϊόντα, να γράψεις κώδικα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και στρατηγικές, με στόχο να καινοτομείς και να βρίσκεσαι συνεχώς μέσα στις εξελίξεις.

Η καριέρα χτίζεται μέσα από τις εμπειρίες και αυτές τις εμπειρίες μπορούμε να τις προσφέρουμε μέσα από τους διαφορετικούς ρόλους μας. Πιστεύουμε ότι κάθε ένας από τους εργαζόμενους μας είναι σημαντικός. Μπορεί να συνεισφέρει σε κάθε πρόβλημα που απαιτεί λύση. Μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Αναζητούμε υποψηφίους με δημιουργικότητα και πάθος, που τους αρέσει να εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, που μπορούν να δουλεύουν σε ομάδες, αλλά και αυτόνομα και θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Εμείς προσφέρουμε τα εργαλεία, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και την καθοδήγηση, σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον τεχνολογικών προκλήσεων!

Δείτε τις Ευκαιρίες Απασχόλησης του Ομίλου Epsilon Net

 

Ανοικτές θέσεις εργασίας

Software development

Junior PowerBuilder Software Engineer

Αθήνα (Κέντρο), Αθήνα, Ελλάδα | Software development REMOTE
Powered by SmartCV