Η Epsilon Net πρωτοστατεί στην Ενημέρωση

Πρακτική παρέμβαση του Β. Πρασσά, συμβούλου Εργασιακών Θεμάτων και Διευθυντή Εφαρμογών Μισθοδοσίας Epsilon Net στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής (18.11.2012) και το Πρώτο Θέμα (04.11.2012) Η Epsilon Net, συνεχίζει να πρωτοστατεί στην Εργατική και Φορολογική Ενημέρωση, αναλύοντας υπεύθυνα και με τον πλέον πρακτικό και κατανοητό τρόπο όλες εξελίξεις που συνθέτουν το Εργασιακό και Φορολογικό τοπίο της Ελλάδας του μνημονίου. Παρεμβάσεις, σχολιασμοί, πρακτικά παραδείγματα, και ό, τι μπορεί να διευκολύνει στην κατανόηση του Εργασιακού «Αρμαγεδώνα», παραθέτονται συνεχώς μέσω των στελεχών της, τόσο στα δικά της Μέσα (e-forologia.gr / epsilon 7 / e-magazine), όσο μέσω των Κυριακάτικων φύλλων διακεκριμένων εφημερίδων. Η πρόσφατη πρακτική παρέμβαση του κ. Β.Πρασσά, Συμβούλου Εργασιακών Θεμάτων και Διευθυντή Εφαρμογών Μισθοδοσίας της Epsilon Net στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής (18.11.2012), αλλά και αυτή στο Πρώτο Θέμα (04.11.2012), ήταν η πλέον κατατοπιστική για το τι μέλλει γενέσθαι, στο επίμαχο εργασιακό, Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό ζήτημα. Με σειρά παραδειγμάτων, πινάκων και αναφορών, ο κ Πρασσάς ανέλυσε τις μεταβολές στο θέμα του χρόνου απολύσεων, τις αλλαγές των αποζημιώσεων, την 6ωρη εργασία, την περικοπή των υπερωριών, το νέο ωράριο των καταστημάτων, την Ε.Γ.Σ.Σ.Ε, το επίδομα γάμου, τις ωριμάνσεις, τις περικοπές του εφάπαξ και του μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων, και πολλών ακόμα επίκαιρων θεμάτων. Η Epsilon Net θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στην ενημέρωση. Στόχος της η επιστημονική ενημέρωση με τον πλέον έγκυρο και κατανοητό τρόπο. Για να διαβάσετε ολόκληρα τα άρθρα του κου Πρασσά που προαναφέρθηκαν επισκεφτείτε: http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=128665 http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=127986

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα