Στρατηγική Συνεργασία NBG – Epsilon Net

Στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Epsilon Net με την Εθνική Τράπεζα, με στόχο το σχεδιασμό, ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων & υπηρεσιών στον τομέα του Embedded Banking, στοχεύοντας στην ενίσχυση και στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, σας ανακοινώνουμε την πρώτη ομάδα υπηρεσιών, Epsilon Pay.

Αξιοποιώντας τη νέα υπηρεσία Epsilon Pay για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εισπράξεών σας, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα του Embedded Banking, σας παρέχεται η δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες για τις εισπράξεις μέσα από τα πληροφοριακά συστήματα του Ομίλου της Epsilon Net (Pylon, Galaxy & Epsilon Smart).

Πιο συγκεκριμένα μέσω της υπηρεσίας επιτυγχάνετε:

  • αναβάθμιση της εικόνας της επιχείρησης σας προς τους τελικούς πελάτες
  • αυτόματη εμφάνιση των RF codes & payment links στα τιμολόγια σας
  • ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τις εισπράξεις ανά πελάτη
  • αυτόματη δημιουργία εγγραφών στο λογιστικό σας κυκλώματος
  • βελτιστοποίηση του χρόνου διαχείρισης των εισπράξεων σας
  • μείωση του λειτουργικού κόστους
  • αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών σας, κατά την εκτέλεση των πληρωμών τους



Δείτε περισσότερα στο epsilonpay.eu

Δείτε επίσης

Το PYLON Commercial στον τομέα των αγροεφοδίων

Η Αφοί Δ. Σκούρα με κύρια δραστηριότητα τη χονδρική και λιανική πώληση αγροεφοδίων, το 2007 έκανε στροφή προς το εμπόριο ψίχας και κελυφωτού φιστικιού, ενώ το 2016 ξεκίνησε την υλοποίηση επένδυσης που αφορά την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της για την επεξεργασία και αποθήκευση του...

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη

Η Υποστήριξη γράφεται με...Epsilon! Το υποδειγματικό τμήμα υποστήριξης της Epsilon Net που στελεχώνεται με πάνω από 150 στελέχη δίνει απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα γρήγορα, αποτελεσματικά και με χαμόγελο. H Epsilon Net έχει κατακτήσει τον τίτλο της Νο1 Μεγάλης Εταιρείας...

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε

Η δραστηριότητα της EPSILON NET Α.Ε. διακρίνεται σε τρεις επιχειρηματικές μονάδες για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών.

  1. Epsilon Net Software...

    Διαβάστε περισσότερα