Gold Βραβείο για το PYLON της Epsilon στα Sales Excellence Awards 2016

Μεγάλη διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά για την Epsilon Net στα  “Sales Excellence Awards 2016”. Στην μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων πωλήσεων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications, η Epsilon Net Βραβεύτηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη εισαγωγή προϊόντος» με το PYLON ERP.

Στην απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την εταιρία παρευρέθηκαν ο κος Μίχος Ιωάννης - Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, η κα Αναγνώστου Βασιλική - Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Δ/νουσα Σύμβουλος, ο κος Πρασσάς Βασίλης - Εμπορικός Διευθυντής και ο κος Γρίμπελας Ανδρέας - Chief Architect του PYLON. Έπειτα από την παραλαβή του βραβείου για το PYLON ERP και τις απονομές πέντε βραβείων σε τρεις κατηγορίες, ο κος Πρασσάς δήλωσε: «το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα της Epsilon Net, η οποία καθημερινά αναδεικνύει την επίτευξη των στόχων με την ομαδική εργασία». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο PYLON ERP τονίζοντας ότι, η ευελιξία του σε συνδυασμό με τον καινοτομικό του σχεδιασμό είναι οι βασικοί λόγοι που έχουν κάνει το PYLON τόσο δημοφιλές προϊόν σε διάφορους «κάθετους» κλάδους επιχειρήσεων».

Η πλατφόρμα PYLON συμπληρώνει δύο χρόνια επίσημης παρουσίας στην αγορά, λαμβάνοντας συνεχείς βραβεύσεις που αναδεικνύουν την υπεροχή της ως καινοτόμο προϊόν, την αποδοχή από τον ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα και την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες πολλών «κάθετων αγορών».

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα