Η Epsilon Net Χρυσός Χορηγός του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Στο πλαίσιο της έντονης δραστηριότητας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Epsilon Net στηρίζει τον αθλητισμό και πολιτισμό της Θεσσαλονίκης. Πέραν από υποστηρικτής των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για την τρέχουσα σεζόν θα αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Ερμής Λαγκαδά».

Ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net κος Ιωάννης Κουτκουδάκης δήλωσε για τη νέα αυτή συνεργασία: H Epsilon Net στηρίζει τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Δεν θα μπορούσε να μην σταθεί δίπλα στον Ερμή Λαγκαδά με τον οποίο μας συνδέουν και σημαντικοί επαγγελματικοί δεσμοί. Το πάθος και η προσπάθεια των ανθρώπων του Ερμή δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η δική μας πορεία, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες μα πάνω απ’ όλα με προγραμματισμό, μεθοδολογία και κυρίως με καινοτόμα και αναπτυξιακή πολιτική, χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουμε και στο πλάνο δράσης του Ερμή Λαγκαδά .

Στην Epsilon Net, πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνο με την αλληλεγγύη και την έντονη δραστηριότητα κοινωνικής ευθύνης, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στο μέλλον που δεν είναι άλλο από τους νέους ανθρώπους και το αποδεικνύουμε εμπράκτως!

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα