Δραστηριότητες

Η δραστηριότητα της EPSILON NET Α.Ε. διακρίνεται σε τρεις επιχειρηματικές μονάδες (business units) για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών.

  1. Epsilon Net Software (εφαρμογές λογισμικού και ανάπτυξη βάσεων δεδομένων)
  2. Epsilon Net Network (οικονομικό portal e-forologia & online συνδρομητικές υπηρεσίες)
  3. Epsilon Net Training (εξειδικευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες)

1. Epsilon Net Software

Η επιχειρηματική αυτή μονάδα καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς των επιχειρήσεων, αλλά και των οικονομικών συμβούλων, φοροτεχνικών σε θέματα λογιστικής, φορολογικής, οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης. Με υψηλή τεχνογνωσία και γνώση της αγοράς, η Εταιρεία υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων.

Η επιχειρηματική μονάδα Epsilon Net Software ενσωματώνοντας καινοτόμα στοιχεία στις λειτουργίες εγκατάστασης, αναβάθμισης και διαχείρισης των προγραμμάτων λογισμικού έχει επιτύχει αξιόλογους ρυθμούς ανάπτυξης, γνωρίζοντας σημαντική ανταπόκριση στο πελατειακό κοινό της εταιρείας. Το προσωπικό της επιχειρηματικής μονάδας με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και συνεχή εκπαίδευση, χρησιμοποιεί καινοτόμα εργαλεία και τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού διατηρώντας συνεχώς τα προϊόντα πληροφορικής στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Η Epsilon Net έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού, καθώς και συνοδευτικά modules για την ικανοποίηση του συνόλου των αναγκών τόσο των λογιστών-φοροτεχνικών όσο και των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα λογισμικού κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους και το κοινό που απευθύνονται σε:

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Μεγάλα Λογιστικά Γραφεία
Χρησιμοποιούν τα προϊόντα Hyper που αφορούν λογιστική και μισθοδοσία.
Hyper Axion Λογιστική: Η εξειδικευμένη και απόλυτη λύση για μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες σας και τον τρόπο που προσφέρονται στους πελάτες σας.
Hyper Axion Μισθοδοσία: Η πληρέστερη εφαρμογή για μεγάλα και οργανωμένα λογιστικά γραφεία. Δέχεται απεριόριστο αριθμό εταιριών και εργαζομένων λειτουργώντας παράλληλα εύχρηστα, έγκυρα και πάντα έγκαιρα στο ζήτημα των αναβαθμίσεων που αφορούν αλλαγές νομοθεσίας, κλπ.
DIGITAL ACCOUNTING
Βασίζεται σε προηγμένες τεχνολογίες ψηφιοποίησης εγγράφων και διαχειρίζεται, ως μια ενιαία διαδικασία, την καταχώρηση των παραστατικών από τη σάρωση μέχρι τη λογιστική εγγραφή και αρχειοθέτηση τους. Διαθέσιμο τόσο σε απλογραφικά όσο και σε διπλογραφικά βιβλία, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή κόστος παραμετροποίησης/εγκατάστασης και χωρίς υποχρέωση αλλαγής και αναβάθμισης προγράμματος που χρησιμοποιεί το λογιστικό γραφείο.

Μικρομεσαία Λογιστικά Γραφεία
Χρησιμοποιούν τα προϊόντα Extra που αφορούν λογιστική και μισθοδοσία.
Extra Λογιστική: Πλήρη κάλυψη των αναγκών ενός λογιστικού γραφείου. Προσφέρει απλό και εύχρηστο εργασιακό περιβάλλον, άριστο για τις καθημερινές εργασίες του λογιστή. Εργαλείο που εξοικονομεί χρόνο με σύγχρονες αυτοματοποιημένες διαδικασίες και online αναβαθμίσεις.
Extra Μισθοδοσία: Η εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στα περισσότερα από τα μισά λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Απλά, αυτοματοποιημένα, ενημερωμένα και για όλες τις ειδικές περιπτώσεις σας παρέχει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες παρακολούθησης και υπολογισμού της μισθοδοσίας.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σας παρουσιάζουμε την σειρά PYLON που λειτουργεί σε κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους και του κλάδου που δραστηριοποιείται.

PYLON ERP: Ένα λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μία επιχείρηση μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα και ορθές διοικητικές αποφάσεις. Η καινοτομία του PYLON ERP αντικατοπτρίζεται στην τεχνολογική του "ευφυΐα" και στην HYBRID τεχνολογία που διαθέτει.

PYLON Commercial: Μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που καλύπτει όλη την γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων. Απλοποιεί την εμπορική σας πολιτική και με την εμπειρία και τεχνογνωσία της Epsilon Net σας προμηθεύει με όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να «τρέξετε» την επιχείρηση σας.

PYLON Entry: Το PYLON Entry προστίθεται στις εμπορικές εφαρμογές της Epsilon net, προκειμένου να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις - ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων της .

PYLON Retail: Η αγορά της λιανικής διαθέτει μια εφαρμογή για όλες τις καθημερινές λειτουργίες μιας επιχείρησης. Με τεχνολογία αφής (Touch), ταχύτητα στις εκδόσεις παραστατικών και αξιοπιστία στην λειτουργία του, είναι το κατάλληλο μέσο για να εξελίξετε την επιχείρηση σας.

PYLON CRM: Η σημαντική σχέση με τους πελάτες σας προχωράει σε advanced level με το εργαλείο που λέγεται PYLON CRM. Ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου που αναμορφώνει το τμήμα πωλήσεών σας. Οργάνωση, πρακτικότητα, μεθοδικότητα επιτυγχάνονται με των συνδυασμό των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής εφαρμογής PYLON CRM της Epsilon Net.
Ευκολία στην εκμάθηση-κατάρτιση του προγράμματος με προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση των πελατών σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.

PYLON Restaurant: Ο χώρος της εστίασης έχει την δική του εφαρμογή. Προσαρμοσμένες λειτουργίες για τους επαγγελματίες του μεγαλύτερου κλάδου στην Ελλάδα. Περιλαμβάνοντας όλα στάδια που χρειάζεται για να λειτουργήσει μια επιχείρηση εστίασης (από τα πόστα εργασίας έως και την διαχείριση της αποθήκης) σου δίνεται το total control στην οθόνη σου ώστε να σχεδιάζεις και να αναβαθμίζεις τις στρατηγικές σου.

PYLON Hospitality: Οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος του καταλύματος (Ξενοδοχείο πολυτελείας έως και δωμάτια ενοικιαζόμενα) υπάρχει το PYLON Hospitality για να δώσει τις λύσεις. Προσαρμογή στις ανάγκες όλων επιχειρήσεων του κλάδου της φιλοξενίας, με ελάχιστες δυνατότητες εξοπλισμού (Hardware) και πλήρη απεικόνιση των λειτουργιών και στατιστικών για τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

PYLON Accounting: Μια εφαρμογή για όλα τα υποσυστήματα που αφορούν την Οικονομική Διεύθυνση μίας επιχείρησης.

PYLON HRM: Πραγματικά ο Πυλώνας της πρόγραμμα μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Απευθύνετε σε μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών που θεωρούν τα παραπάνω κομβικά εργαλεία για λειτουργία τους. Εξελίσσοντας την παρακολούθηση της μισθοδοσίας και τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησης σας παρουσιάζουμε μια εφαρμογή διαφορετική, παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον, ευχρηστία, ταχύτητα και άλλα μοναδικά, συνυφασμένα με αυτά των συνεργατών/υπαλλήλων σας.

Παράλληλα η εταιρεία παρέχει καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη 09:00 με 21:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και 09:00 με 14:30 το Σάββατο. Τα προϊόντα λογισμικού επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση από το χρήστη των επιμέρους υποσυστημάτων της εφαρμογής, ενώ οι αναβαθμίσεις (updates) των προϊόντων πραγματοποιούνται μέσω Internet, μέσα από την ίδια εφαρμογή, με αυτόματη ενημέρωση των χρηστών για την ύπαρξη νέων αναβαθμίσεων.2. Epsilon Net Network

i) e-forologia

Αποτελεί ένα διαδικτυακό portal, με ένα υπερσύνολο εργαλείων πληροφόρησης, αρχειοθέτησης και πρακτικής αξιοποίησης της νομοθεσίας. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου, οι οποίοι ως χρήστες του συστήματος αποκτούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν σε ηλεκτρονική μορφή προηγμένα εργαλεία με στόχο την ανεύρεση λύσεων σε φορολογικά και εργατικά θέματα. Ανάλογα με τις ανάγκες τους, οι χρήστες της νέας πλατφόρμας υπηρεσιών πληροφόρησης και ενημέρωσης έχουν στην διάθεσή τους μια σειρά εργαλείων πληροφόρησης, όπως:

ii) Komvos - δίκτυο επίλυσης φορολογικών θεμάτων

Αποτελεί μία γνωσιολογική βάση φορολογικών και εργατικών απαντημένων ερωτημάτων η οποία στηρίζεται σε ένα δίκτυο διαλόγου και επικοινωνίας των μελών του Tax Expert σε όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του Tax Expert είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Λογιστές, Οικονομολόγοι, Διευθυντές Οικονομικών Υπηρεσιών μεγάλων επιχειρήσεων, μέλη της Δημόσιας Διοίκησης, μέλη της Ακαδημαϊκής και Επιστημονικής Κοινότητας.

iii) Komvos Advanced

Υπηρεσία παροχής λύσεων στις κατηγορίες: Εργατικά, Λογιστικά, Φορολογικά και Ελεγκτικά. Άμεση απάντηση ερωτημάτων με εγκυρότητα και αξιοπιστία παρέχοντας την δυνατότητασυναντήσεωνδια ζώσης ή Τηλεφωνικών. Επιστημονική τεκμηρίωση σε όλα τα ζητήματα με στόχο την κατανόηση, ανάλυση και επίλυση τους.

iv) On line Τράπεζα

Μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων στο internet που περιλαμβάνει το σύνολο των διατάξεων της Φορολογικής και Εργατικής Νομοθεσίας. Το σύστημα περιλαμβάνει ολοκληρωμένη διαχείριση και Κωδικοποίηση όλων των βασικών φορολογικών νόμων. Επιπλέον διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης της ελληνικής αγοράς για τον αμεσότερο και εγκυρότερο εντοπισμό εγκυκλίων, νόμων και αποφάσεων.

v) Calendar - Ηλεκτρονικό φορολογικό ημερολόγιο

Αποτελεί ένα διαδικτυακό εργαλείο διαχείρισης των φορολογικών & εργατικών υποχρεώσεων. Περιέχει το σύνολο των υποχρεώσεων, είτε πρόκειται για σταθερές, είτε για αυτές που εξαρτώνται από το χρόνο πράξης. Ενημερώνεται άμεσα με όλες τις αλλαγές στις καταληκτικές ημερομηνίες σε όλη τη διάρκεια του έτους.

vi) Epsilon 7

Η επιστημονική ομάδα της Epsilon Net παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στο λογιστικό χώρο με τρόπο ουσιαστικό και πρακτικό.

Πληθώρα άρθρων – μελετών από καταξιωμένους επιστήμονες δίνουν κάθε μήνα το στίγμα της τρέχουσας επικαιρότητας. Αναλύουν και εξηγούν τις νέες νομοθετικές διατάξεις ενώ ταυτόχρονα με πρακτικά παραδείγματα διαμορφώνουν το πλαίσιο της εφαρμογής τους στην πράξη.

Ολόκληρη η ουσία της λογιστικής επικαιρότητας για φορολογικά, λογιστικά, εργατικά, εμπορικού δικαίου, χρηματιστηριακά και επενδυτικά, περιλαμβάνεται στο Epsilon 7, παρέχοντας ουσιαστική ενημέρωση για όλα όσα πρέπει να ξέρει κάθε σύγχρονος επαγγελματίας και στέλεχος του οικονομικού χώρου.

vii) e-magazine

Το πρώτο ηλεκτρονικό φορολογικό - λογιστικό περιοδικό στην Ελλάδα, με εύχρηστο πίνακα περιεχομένων, ειδική διαμόρφωση της ύλης για την ηλεκτρονική αξιοποίησή της από το χρήστη και ενεργούς δεσμούς σε πολλά σημεία της ύλης, ώστε να λαμβάνει ο χρήστης πρόσθετες πληροφορίες μέσα από σελίδες του Internet.

3. Epsilon Net Training

Η επιχειρηματική αυτή μονάδα παρέχει εξειδικευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίας για στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες, με ποικιλία προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης. Αναλυτικά:

α) Επαγγελματικοί μεταπτυχιακοί τίτλοι

Η Epsilon Net σε συνεργασία με την επαγγελματική ένωση των Διεθνών Λογιστών Ορκωτών Λογιστών της Μεγάλης Βρετανίας (AIA) διοργανώνει κλειστά τμήματα προετοιμασίας για την συμμετοχή σε εξετάσεις επαγγελματικής εξειδίκευσης και πιστοποίησης σε θέματα όπως η Ελεγκτική, τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και ο Εσωτερικός Έλεγχος.

Η Ένωση Διεθνών Ορκωτών Λογιστών (ΑΙΑ) της Μεγάλης Βρετανίας συγκαταλέγεται μεταξύ των έξι αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης ορκωτών λογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι αναγνωρισμένη, βάσει κοινοτικής οδηγίας, για την πιστοποίηση επαγγελματικής εκπαίδευσης, για τη χορήγηση επαγγελματικών τίτλων εκπαίδευσης όσον αφορά την δραστηριότητα του ορκωτού ελεγκτή λογιστή και στα 25 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης η συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ενισχύει το κύρος των επαγγελματικών τίτλων. Δημιουργία κλειστών τμημάτων με αντικείμενο τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα καθώς και λογιστικά, φορολογικά μισθοδοτικά.

Τέλος ηEpsilon Net σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο UNINETTUNO, παρουσιάζει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in ACCOUNTING & FINANCE). Ένα απόλυτα προσαρμοσμένο, πρόγραμμα σπουδών, στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής αλλά και Ευρωπαϊκής Οικονομίας, στην Αγγλική αλλά και στην Ελληνική γλώσσα

Οι επαγγελματικοί τίτλοι πιστοποίησης που παρέχονται από την Epsilon Net είναι:
ΑΙΑ

  • Diploma in International Financial Reporting Standards (Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα)
  • Diploma in Auditing & Internal Review (Ελεγκτική & Εσωτερικός Έλεγχος)
  • Diploma in Managerial Accounting & Costing (Διοικητική Λογιστική & Κοστολόγηση)

Ε.Κ.Π.Α.

  • Financial Accounting (FA)
  • Financial Accounting (FA) by distance learning
  • Εξειδίκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

UNINETTUNO

  • MBA in Accounting and Finance

β) Τμήματα διεπιχειρησιακής κατάρτισης σε χρηματοοικονομικά - φορολογικά θέματα και διοικητικά θέματα

Βασικός στόχος η εκπαίδευση σε ιδιαίτερα επίκαιρα θέματα, που χαρακτηρίζονται από μια προοδευτικότητα στις αλλαγές, με στόχο την άμεση και γρήγορη κατάρτιση των ενδιαφερομένων.

Τα θέματα που αναπτύσσονται καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών απαιτήσεων, καθώς απευθύνονται αφενός μεν σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης με έμφαση σε θέματα λογιστικά, φορολογικά, χρηματοοικονομικά και διοικητικά, μάρκετινγκ, τεχνολογίες πληροφορικής αφετέρου δε σε στελέχη όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας, από το απλό στέλεχος έως τα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια.

γ) Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση

Η διάρκεια και ο χαρακτήρας αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαμορφώνεται αποκλειστικά από τις επιχειρήσεις εκείνες που απαιτούν πιο εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους εκπαίδευση, για τα στελέχη τους. Η δυνατότητα της διαμόρφωσης του σεμιναρίου από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και η προσαρμογή του στις ανάγκες τους, χαρακτηρίζουν αυτά τα προγράμματα ως ιδιαίτερα επιτυχή και αποτελεσματικά.

Η Εταιρία έχει καθιερωθεί ως ένας σημαντικός εκπαιδευτικός οργανισμός σε όλη την Ελλάδα με έμφαση στα θέματα των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, της Λογιστικής, της Φορολογίας και της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται κυρίως στα Εκπαιδευτικά της κέντρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται και σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις σύμφωνα με τον ετήσιο εκπαιδευτικό προγραμματισμό (Ξάνθη, Καβάλα, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Πάτρα και Ηράκλειο).


Δείτε επίσης

Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση

Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Γκίνογλου Δημήτριος

Γκίνογλου Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Διαβάστε περισσότερα