Όραμα και αποστολή

Από την έναρξη της δραστηριότητάς μας μέχρι σήμερα, το όραμά μας και το πάθος μας, παραμένει ένα και μοναδικό: να παρέχουμε σε κάθε επιχειρηματική μονάδα απεριόριστη πρόσβαση στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία.

Αποστολή μας είναι να κάνουμε κάθε τι που είναι εφικτό για να προβλέψουμε τις τεχνολογικές αλλαγές με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Με άλλα λόγια, η αποστολή μας είναι η παρακολούθηση των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορικής, δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματικών μονάδων.

Τέλος, ίσως το πιο σημαντικό, να διατηρήσουμε τις ίδιες αξίες που μας οδήγησαν στην επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια: Δημιουργικότητα, όνειρα και χαμόγελο, θετική ενέργεια, αισιοδοξία και πάθος.

Δείτε επίσης

Ιστορική αναδρομή

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κος Μίχος Γιάννης, όντας Οικονομολόγος- από τα πρώτα βήματα της καριέρας του, αντιλήφθηκε την έλλειψη που υπήρχε στην αγορά στον τομέα των εταιρειών που κάλυπταν τις πολυεπίπεδες κι ευρείες ανάγκες του επαγγέλματός του. Έτσι, γεννήθηκε το όραμα...

Διαβάστε περισσότερα

Υποδομές

Συνεχείς επενδύσεις στις υποδομές συνθέτουν την διαμόρφωση σύγχρονων εγκαταστάσεων που εξυπηρετούν τον στόχο της ολοκληρωμένης κάλυψης των πολυποίκιλων αναγκών που προκύπτουν από τη λειτουργία του Ομίλου Epsilon Net. Άνεση, ευκολία πρόσβασης, ασφάλεια και τεχνολογική αρτιότητα αποτελούν τα βασικά...

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις - Πιστοποιήσεις

Mια σειρά επιφανών διακρίσεων τόσο σε Πανελλαδικό, όσο και σε Διεθνές επίπεδο, επιβραβεύουν τις καινοτόμες Υπηρεσίες και Προϊόντα του Ομίλου. Σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε περισσότερα