Ο Όμιλος Epsilon Net

Εταιρική ΠαρουσίασηH Epsilon
Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

Ο Όμιλος της Epsilon Νet αποτελεί σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια. Απασχολεί σήμερα περί τους 1500+ εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο με περισσότερους από 500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Ο Όμιλος, πιστός στο Όραμα του, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων, τόσο για λογιστικά γραφεία, όσο και για τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων.

Ακολουθώντας με συνέπεια το δρόμο της συνεχούς ανάπτυξης και ενισχύοντας το μοντέλο των κινήσεων συνεργασίας στη βάση της τεχνολογικής σύμπραξης, η Epsilon Net ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2020 την εξαγορά του 80% της DATA COMMUNICATION Α.Ε. Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών η Epsilon Net επιδιώκει την διεύρυνση του πελατολογίου της, όπως και την εξασφάλιση των πιο σύγχρονων τεχνολογικά υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις.

Τον Ιανουάριο του 2021 η Epsilon Net προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση, η οποία αλλάζει τον χάρτη της Πληροφορικής στην Ελλάδα. Η Epsilon Net εξαγόρασε την SINGULAR LOGIC - σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την SPACE HELLAS ΑΕ - υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα. Η ίδρυση της Epsilon SingularLogic Α.Ε. θα αποτελέσει τον επιχειρηματικό βραχίονα του Ομίλου στον τομέα των ERP συστημάτων και των εμπορικολογιστικών εφαρμογών για επιχειρήσεις αξιοποιώντας το πολύ μεγάλο πελατολόγιο με πάνω από 40.000 εγκαταστάσεις καθώς και το σημαντικό πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της SINGULAR LOGIC.

Η Epsilon SingularLogic Α.Ε. αποτελεί τη νεοϊδρυθείσα εταιρία που προέκυψε από τη δημιουργική συνεργασία του επιχειρηματικού σχήματος των SingularLogic, Epsilon Net και Space Hellas στον κλάδο του ιδιοπαραγόμενου λογισμικού εμπορικολογιστικών εφαρμογών για επιχειρήσεις και ERP συστημάτων. Βασικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί η ενιαία στρατηγική επικοινωνίας και διαχείρισης του δικτύου συνεργατών, αλλά και η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των τελικών πελατών.

Η ίδρυση της Εpsilon SingularLogic αποτελεί την πρώτη στρατηγική κίνηση στην υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδιασμού που έχει ήδη ανακοινωθεί, υιοθετώντας με συνέπεια, την αρχή της εξειδίκευσης και της διοίκησης ανά τομέα ευθύνης, με απώτερο στόχο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων τόσο της SingularLogic, όσο και των εταιρειών Epsilon Net και Space Hellas.

Υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρηματικό της πλάνο, η Epsilon Net A.E. τον Ιούνιο του 2021, ανακοινώνει την εξαγορά πλειοψηφικού, ποσοστού 60% της εταιρίας TECHNOlife που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων στον τομέα του business software.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Epsilon Net A.E. ανακοινώνει, ότι η θυγατρική της εταιρία Epsilon SingularLogic Α.Ε. ολοκλήρωσε την εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού 80% της εταιρίας iQom, που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η θυγατρική του Ομίλου, Epsilon HR, ειδικεύεται σε λύσεις για τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού/Μισθοδοσίας. Mετά και την απόκτηση του πηγαίου κώδικα και δικαιωμάτων προϊόντων της SCAN, κατέχει πλέον ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Οι νέες προσφερόμενες τεχνολογίες Cloud και Mobile εκσυγχρονίζουν και διευκολύνουν την εργασιακή καθημερινότητα του επαγγελματία, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία και αξιοπιστία. Τα προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net συνοδεύονται με άρτια τεχνική υποστήριξη από μια ομάδα 150 στελεχών και εξυπηρετούν κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της και τον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Ο Όμιλος
Epsilon Net επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία του να είναι ένας one-stop-shop προορισμός για τον σύγχρονο επαγγελματία, καθώς προσφέρει συνδυαστικά και εξειδικευμένη ενημέρωση 24/7 και δίκτυο επίλυσης φορολογικών θεμάτων με την εγγύηση της αποκλειστικής, για τα Ελληνικά δεδομένα, επιστημονικής ομάδας. Επιπλέον, η Epsilon Net Training αποτελεί την διαχρονική λύση των επαγγελματιών του οικονομικού κλάδου για την επαγγελματική εκπαίδευση. Το νεοσύστατο Epsilon Net College αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειάς μας να παρέχουμε απεριόριστη πρόσβαση στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία.

Η Epsilon Net έχει λάβει περισσότερα από 85 εθνικά και διεθνή βραβεία για τα προϊόντα, την υποστήριξη, την καινοτομία και βραβευμένη για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ως Best Workplace. Το 2020 αποτελεί έτος - ορόσημο, καθώς η Epsilon Net εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το PYLON είναι μια πρωτοποριακή λύση επόμενης γενιάς, μια ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα εφαρμογών λογισμικού. Προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον με μοναδικά πλεονεκτήματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία και την επιτυχία των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το PYLON έχει διεισδύσει σε κάθετες αγορές και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο στον τομέα της φιλοξενίας. Η Epsilon Net έκανε τη μεγαλύτερη επενδυτική κίνηση εταιρείας στον κλάδο της πληροφορικής στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο. Μετά τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της HiT SA, έχει επίσης ενσωματώσει τη Sysco SA και την hoteliga International Sp. z o.o. σε μια νέα εμπορική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα για τον κλάδο.

Το μέγεθος των αγορών-στόχων της Epsilon Net επεκτείνεται ραγδαία μετά τις εξαγγελίες της Α.Α.Δ.Ε. σχετικά με την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλες τις ελληνικές εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η Web εφαρμογή Epsilon Smart και η Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Epsilon Digital αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και αναμένεται να φέρουν σημαντική ώθηση στο πελατολόγιο του Ομίλου.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση

Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Γκίνογλου Δημήτριος

Γκίνογλου Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Γιώργος Δ. Μαρίνος

Διαβάστε περισσότερα