Epsilon Net: «Business IT Excellence Awards 2013»: 1o βραβείο στην εξυπηρέτηση πελατών!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η EPSILON NET απέσπασε κορυφαία διάκριση στον διαγωνισμό Business IT Excellence Awards, για τον κλάδο της Πληροφορικής, της Boussias Communications, στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πάνω από 300 μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Η EPSILON NET απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών», προσθέτοντάς το στο πάνθεον των διακρίσεών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2012 στον ίδιο διαγωνισμό είχε ανακηρυχτεί ως η «Κορυφαία Εταιρεία σε προϊόντα για Λογιστές / Φοροτεχνικούς» ενώ παράλληλα είχε αποσπάσει το 1ο βραβείο «Ομάδα της Χρονιάς- Front Line» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στην Τελετή Απονομής, η οποία αποτελεί μία γιορτή για τον τομέα της Πληροφορικής και της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας, παρευρέθησαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων εταιριών του χώρου, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, καθώς και Πρόεδροι και μέλη των φορέων που υποστηρίζουν τον θεσμό, όπως: ΣΕΠΕ, ΗeAIS, HePIS, ISACA Athens Chapter, itSMF, Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, Hellenic CIO Forum, PMI Greece Chapter και ΣΕΠΒΕ.

Την EPSILON NET εκπροσώπησαν σημαντικά στελέχη της, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας κος Ιωάννης Μίχος, ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο.

Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρεία

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα