Απονομών Τίτλων Θεσ/νίκη - Αθήνα 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι απονομές των Επαγγελματικών Τίτλων της Ένωσης Διεθνών Ορκωτών Λογιστών (A.I.A) της Μ. Βρετανίας και των Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης Financial Accounting του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), στους επιτυχόντες των εξετάσεων του έτους 2012-13.

Στην εκδήλωση της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ Philip Turnbull (Chief Executive του Α.Ι.Α), Γιώργος Ιωσηφάκης (Πρόεδρος Συμβουλίου ΑΙΑ Ελλάδας & Κύπρου), Νικόλαος Ηρειώτης, (Αναπληρωτής καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α), Δημήτριος Πετκούσης (Διεύθυνση Epsilon Business Training). Επίσης παραβρέθηκε κι ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Νικόλαος Αυλωνίτης, ενώ σύντομο χαιρετισμό στους επιτυχόντες απηύθυνε ο Γ. Γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α κ. Δημήτριος Τσαμόπουλος.

Αντίστοιχα στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Ιωσηφάκης Γιώργος (Πρόεδρος Συμβουλίου ΑΙΑ Ελλάδας & Κύπρου), Νικόλαος Ηρειώτης (Αναπληρωτής καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α), Ιωάννης Μίχος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Epsilon Net), Πετκούσης Δημήτριος (Διεύθυνση Epsilon Business Training), Κωνσταντινίδης Κώστας (Αντιπρόεδρος ΟΕΕ), Κομπατσιάρης Χρήστος (Πρόεδρος ΟΕΕ Κ. Μακεδονίας), Βασίλειος Καμπάνης (Γ. Γραμματέας ΠΟΦΕΕ) και Ιωάννης Δόβελος (Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε.Θ).

Όλοι οι εκπρόσωποι των Επαγγελματιών του οικονομικού κλάδου και των Ακαδημαϊκών Φορέων, επισήμαναν τη σημασία που λαμβάνει και το ρόλο που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει η εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και συρρικνωμένη αγορά εργασίας. Επίσης, όλοι οι ομιλητές συνεχάρησαν θερμά όλους όσους κατάφεραν να λάβουν τους Επαγγελματικούς Τίτλους και τα Πιστοποιητικά Εξειδίκευσης, που θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα νέα πρακτικά σεμινάρια για τους απόφοιτους σπουδαστές των Επαγγελματικών Τίτλων Εξειδίκευσης του Α.Ι.Α και των Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης του Ε.Κ.Π.Α, δηλώνοντας το παρόν και τη συνέπεια της Epsilon Business Training στη εκπαιδευτική διαδικασία των στελεχών και των επαγγελματιών σε όλα τα στάδια της καριέρας τους. Επιπλέον παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια νέα σειρά βιωματικών σεμιναρίων με την ονομασία “Mind Υour Own Business”, τα οποία στοχεύουν στη εκμάθηση χρήσης πρακτικών εργαλείων διαχείρισης θεμάτων που αφορούν το σύγχρονο επαγγελματία όπως Management, Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων, καθώς και Marketing & Social Media.

Τέλος, η Epsilon Net, συγχαίρει τους επιτυχόντες των Επαγγελματικών Τίτλων Εξειδίκευσης και των Πιστοποιητικών Εξειδίκευσης και υπόσχεται να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους σπουδαστές τόσο στην εκπαίδευση και την επιπλέον ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, όσο και στη συμβουλευτική και την ενημέρωση μέσω του “Γραφείου Evresis” του μοναδικού οργανωμένου γραφείου ευρέσεως εργασίας που υλοποιείται από Κέντρο Εξειδικευμένης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα