Παρουσίαση της Γενικής Διευθύντριας Epsilon Net στο «The Big HR Debate», τη μεγαλύτερη συνάντηση στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις στελεχών ανθρωπίνου δυναμικού, το “Big HR Debate”, πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στις 27/11/2012 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ και την Boussias Communications, ενώ η Epsilon Net συμμετείχε ως χορηγός αλλά και με την παρουσίαση της κας Βασιλικής Αναγνώστου, Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας.

Στοχεύοντας στην παροχή λύσεων και εφαρμοσμένων πρακτικών για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της εξωστρέφειας στα περιβάλλοντα εργασίας εν μέσω σημαντικών ανατροπών στην οικονομία, οι παρουσιάσεις έγιναν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, CEOs, HR Managers, General Μanagers, αλλά και από συμβούλους, ακαδημαϊκούς κι εμπειρογνώμονες.

Η κα Βασιλική Αναγνώστου, εστιάζοντας στην προαναφερθείσα πρόκληση, παρουσίασε ένα ιδεατό εργαλείο μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, μέσω του οποίου μπορεί να αναβαθμίσει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού τις υπηρεσίες του και να μπορέσει να εφαρμόσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο όλες τις πρακτικές που αναλύθηκαν στο συνέδριο.

Το λογισμικό «Pylon HRM» της Epsilon Net, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Payroll & HRM με τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Αυτοματοποιημένη και ολοκληρωμένη εφαρμογή μισθοδοσίας
  • Ενσωμάτωση όλων των αλλαγών της νομοθεσίας από την επιστημονική ομάδα της Epsilon Net χωρίς παραμετροποιήσεις και κόστος για τον τελικό χρήστη.
  • Ενσωμάτωση όλων των νόμων, εγκυκλίων, αποφάσεων και του επιστημονικού κόμβου της Epsilon Net μέσα στην ίδια την πλατφόρμα
  • Ενσωματωμένο υποσύστημα ωρομέτρησης με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Αξιολόγηση και εκπαίδευση προσωπικού, Βιογραφικά, Διαχείριση Ανταμοιβών, Ταξίδια, Οχήματα, Κινητή τηλεφωνία, Πάγια, Εκδηλώσεις, Υγιεινή και Ασφάλεια, Πολιτική μισθών)
  • Οικονομική πληροφόρηση και σενάρια προϋπολογισμών
  • Employee Self Service. WEB εφαρμογή για την αυτοεξυπηρέτηση των εργαζομένων με δυνατότητες αιτήσεων, εγκρίσεων, παρακολούθηση της εικόνας του εργαζομένου και το σημαντικότερο Εκτύπωση όλων των βεβαιώσεων των εργαζομένων μέσα από το ESS με στόχο να αποφορτιστεί το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού από τις καθημερινές επισκέψεις των εργαζομένων.
  • Business Intelligence, με ολοκληρωμένες αναφορές, εντοπισμό θεμάτων, έξυπνες αποφάσεις.
  • Εργατική, φορολογική υποστήριξη και υποστήριξη σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού από καταξιωμένους επιστήμονες καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Παράλληλα, έγινε αναφορά και στη λύση cloud computing που μπορεί να εφαρμοστεί για όλες τις παραπάνω δυνατότητες.

Με την ευθύνη του ηγέτη και την σιγουριά του πρωτοπόρου, η Epsilon Net έδωσε την υπόσχεση συνεχούς ανάπτυξης και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα HR, και Λοιπών Εργασιακών θεμάτων.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα