Ετήσια συνάντηση συνεργατών 2012 της Epsilon Net σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η ετήσια συνάντηση συνεργατών 2012 της Epsilon Net διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και φέτος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 14 και τις 21 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Η συμμετοχή των συνεργατών φέτος ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, συμμετείχαν περισσότεροι από 130 πιστοποιημένοι συνεργάτες.

Σημαντική έμφαση στις εκδηλώσεις δόθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Epsilon Net κο Ιωάννη Μίχο και από την Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net κα Βασιλική Αναγνώστου στις σημαντικές διακρίσεις αλλά και τα αποτελέσματα της Epsilon Net:

  • 1η εταιρεία στην εξυπηρέτηση πελατών από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών.
  • 1η εταιρεία σε λογιστές φοροτεχνικούς Aworks 2012.
  • Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών 2012. Η σημαντικότερη διάκριση για την Epsilon Net, άγγιξε το άριστα τόσο στις εφαρμογές όσο και στην υποστήριξη από τους πελάτες της. 99% πρόθεση αγοράς δείκτης που δείχνει την δυναμική της εταιρίας αλλά και την ανάπτυξη της στο μέλλον.
  • Αύξηση εγκαταστικής βάσης με 3106 νέες εγκαταστάσεις software το 2012. Σημαντική αύξηση μεριδίου αγοράς σε λογιστικά γραφεία, μεγάλα έργα μισθοδοσίας και εμπορικού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Ιωάννης Μίχος τόνισε ότι η Epsilon Net θα συνεχίσει την ανάπτυξη της προσδοκώντας σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της να αυξήσει ακόμη περισσότερο το μερίδιο αγοράς της σε επιχειρήσεις (για έργα μισθοδοσίας HR και έργα εμπορικού) και σε λογιστικά γραφεία.

Η Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net κα Βασιλική Αναγνώστου εκτός από την εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας, τα αποτελέσματα του 2012 παρουσίασε τις νέες στρατηγικές και καινοτόμες ενέργειες της παραγωγής. Συγκεκριμένα:

  • Νέα προηγμένη δυνατότητα στην εφαρμογή PYLON, Web εφαρμογή Epsilon Employee Self Service
  • Σημαντικές ενέργειες ανάπτυξης της Business Λογιστικής διαχείρισης, νέο Crm στο Tax System, Νέο e-forologia
  • Ενοποίηση πληροφορικής και ενημέρωσης. Η μοναδική δυνατότητα στην αγορά από την Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net, εμφάνιση σε κάθε πεδίο του software της νομοθεσίας που σχετίζεται με το συγκεκριμένο πεδίο.

Τέλος αναφέρθηκε στην σημαντική αναβάθμιση της εμπορικής διαχείρισης και ανακοίνωσε δύο νέες στρατηγικές συνεργασίες για την Epsilon Net για τις οποίες έγινε αναλυτική παρουσίαση:

  • Epsilon Cloud σε συνεργασία με Interworks
  • Business Intelligence με την συνεργασία της TARGIT

Ο κος Αμανάτιος Αμανατίδης, Τεχνικός Διευθυντής Epsilon Net, παρουσίασε τις τεχνικές εξελίξεις των εμπορικών εφαρμογών της Epsilon Net:

  • Ολοκληρωμένο Κύκλωμα Λιανικής με σημαντικές εγκαταστάσεις
  • Άνοιγμα εφαρμογής με δυνατότητες αλλαγής λεκτικών πεδίων, προσθήκη custom πεδίων, επανασχεδιασμός οθονών, επανασχεδιασμός φίλτρων και browse οθονών, εργαλεία παραμετροποίησης
  • Δημιουργία κύβων, παρουσίαση σε pivot table και γραφικές παραστάσεις
  • Παρουσίαση Epsilon cloud σε συνεργασία με τον κο Κώστα Παπαδημητρίου, Business Development Manager της Interwoks
  • Παρουσίαση Business Intelligence σε συνεργασία με τον κο Κώστα Οικονομάκη, Managing Director της TARGIT Hellas

Στην εκπνοή των εκδηλώσεων, απονεμήθηκαν τα πτυχία πιστοποιήσεων Silver, Gold & Platinum συνεργατών όπως και οι βραβεύσεις στις εξής κατηγορίες: Best New Partner, Διαχείριση Παραπόνων, Εκπαίδευση & Υπηρεσίες Πελατών, Τεχνογνωσία, Εξυπηρέτηση Πελατών, Πωλήσεις.

Στην ειδική κατηγορία Top Partner, οι συνεργάτες που διακρίθηκαν για τη Βόρειο Ελλάδα ήταν η «Informatica A.E.» και η «Αντωνιάδης Πολύδωρος & ΣΙΑ Ο.Ε.», ενώ στην Νότιο Ελλάδα, η «Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς Α.Ε.»

Συνεχίζοντας την ολοένα ανοδική πορεία της, η Epsilon Net εξακολουθεί να αναπτύσσεται με κύριο γνώμονα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υποστήριξη του Δικτύου Συνεργατών της, επενδύοντας συνεχώς στην αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα