Η Epsilon Net Χρυσός Χορηγός στο THE BIG HR DEBATE 2012

Η Epsilon Net είναι χορηγός στο “The Big HR Debate”,τη μεγάλη συνάντηση στελεχών του HR, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ και το περιοδικό HR Professional της Boussias Communications, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα. Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά, θα εστιάσει σε ιδέες, εφαρμοσμένες πρακτικές και δοκιμασμένες λύσεις, που εμπνέουν, καλλιεργούν, αναδεικνύουν και ενισχύουν την εμπιστοσύνη και την εξωστρέφεια στο περιβάλλον εργασίας, σαν θεμέλιο επιτυχίας.

Στο HR Debate, το οποίο διοργανώνεται εν μέσω ανατροπών στην οικονομία, πολλαπλών αλλαγών στο χάρτη εργασίας και εκτόξευσης της ανεργίας, πρόκειται να παραβρεθούν Γενικοί Διευθυντές, CEOs, HR Directors, HR Managers, Line Managers, σύμβουλοι, Ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες και γενικότερα σε στελέχη επιχειρήσεων. Ανάμεσά τους και η Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net, κα Βασιλική Αναγνώστου, η οποία μέσω της εισήγησής της με θέμα: «Εργαλεία της διεύθυνσης HR - Κίνητρα αποτελεσματικής διαχείρισης και ανάπτυξης του προσωπικού σε συνθήκες κρίσης», θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το Ιδεατό Σύστημα Μισθοδοσίας και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού “PYLON”, της Epsilon Net, που πέρα από μία καινοτόμο και πλήρη Εφαρμογή, αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και κατ επέκταση και της ίδιας της επιχείρησης.

Ο καταλυτικός ρόλος της εφαρμογής, η οποία υποστηρίζεται συνεχώς από έμπειρη ομάδα Εργατολόγων και Ειδικών σε θέματα Ασφαλιστικής και Εργατικής Νομοθεσίας, μειώνει την γραφειοκρατία και το Λειτουργικό Κόστος του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, αυξάνοντας παράλληλα την αποδοτικότητά του. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί μία σύγχρονη εταιρία να εστιάσει σε επιχειρηματικές επιτυχίες, καινοτομία, μέγιστες αποδόσεις, ευελιξία, στοιχεία που αποτελούν το ζητούμενο, ως αντίδοτο της ύφεσης και της κρίσης.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα