Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Epsilon Net με έπαθλο εκπαιδευτικές υποτροφίες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 30/3/2012 ο μεγάλος πανελλήνιος διαγωνισμός της EPSILON NET, με έπαθλο εκπαιδευτικές υποτροφίες, ο οποίος διεξήχθη από τις 15/2/2012 μέχρι και τις 30/3/2012 και στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 1.000 Φοιτητές και Απόφοιτοι Οικονομικών και Λογιστικών Σχολών Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι και ΙΕΚ.

Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της EPSILON NET, κου Ιωάννη Μίχου.

Οι εκπαιδευτικές υποτροφίες του διαγωνισμού αφορούσαν συγκεκριμένα:

  • Υποτροφίες του επαγγελματικού τίτλου εξειδίκευσης Diploma in International Financial Reporting Standards (IFRS),
  • Υποτροφίες του επαγγελματικού τίτλου εξειδίκευσης Diploma in Financial Accounting by distance (FA by distance) και
  • Υποτροφίες επαγγελματικού τίτλου εξειδίκευσης Diploma in Financial Accounting by distance με έκπτωση 30% (FA by distance).

Όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν δωρεάν σεμινάρια αλλά και την εφαρμογή «Λογιστική Διαχείριση/ school edition» της εταιρίας. Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο site της εταιρίας.

H EPSILON NET έχει διακριθεί επανειλημμένα σε θέματα ανάπτυξης, καινοτομίας και έρευνας κυρίως σε θέματα πληροφορικής από ελληνικούς και διεθνής φορείς. Επενδύει ταυτόχρονα στην νέα γενιά και θα συνεχίσει στο μέλλον να υποστηρίζει την Επιστημονική και Επαγγελματική κατάρτιση των νέων.

Δείτε φωτογραφίες από την κλήρωση

Δείτε τους νικητές (PDF)

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα