Βράβευση στον διαγωνισμό «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» στην «Καινοτομία»!

Άλλη μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Epsilon Net στον διαγωνισμό «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργάνωσε ο Σ.Β.Β.Ε. σε συνεργασία με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ

Η βράβευση που πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο The Met της Θεσσαλονίκης αποτελεί άλλη μια σημαντική διάκριση της καινοτόμου και αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net σε μια περίοδο κατά την οποία η ανάπτυξη είναι ίσως ο μοναδικός πυλώνας διεξόδου από την ύφεση και την κρίση.

Οι υπόλοιπες εταιρείες που απέσπασαν διάκριση στον διαγωνισμό «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος» είναι οι ακόλουθες:

  • ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΑΕ κα Ελένη Προίκα: Βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας»
  • KLEEMANN HELLAS ABEE & PELOPAC ABEE: Βραβείο «Εξωστρέφειας»
  • ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΕ & ΔΡΟΜΕΑΣ – ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ: Βραβείο «Περιβάλλον»
  • Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ: Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης»
  • ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ - ΒΙΚΟΣ ΑΕ: Βραβείο «Ηπείρου»
  • ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΑΕ: Βραβείο «Δυτικής Μακεδονίας»
  • ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ ΑΕ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ: Βραβείο «Ανατολικής Μακ. – Θράκης»
  • PALAPLAST AE & ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ: Βραβείο «Κεντρικής Μακεδονίας»

Έπαινος αποδόθηκε και στις εταιρείες: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΕ, AGRITEX ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι ο κ. Μόσχος Βοϊτσίδης, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ, ο καθηγητής κ. Κώστας Γραμμένος, Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Καλοφωλιάς, Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ, ο κ. Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Ε., ο κ. Νικόλαος Πέντζος, Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε., και ο κ. Γιάννης Χατζηδημητρίου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στην τελετή παρέστη και βράβευσε τις επιχειρήσεις ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Η Epsilon Net στο συγκεκριμένο διαγωνισμό βραβεύτηκε τόσο για την καινοτόμο δράση της σε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών κατά την τελευταία περίοδο αλλά και ειδικότερα για την πρωτοποριακή και διαδραστική πλατφόρμα marketing επικοινωνίας και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων «eMarketing - e-survey – crm» ενός πραγματικά μοναδικού εργαλείου μέσω του οποίου η Epsilon Net μειώνει στο ελάχιστο το κόστος επικοινωνίας με τον πελάτη, μέσω μιας έξυπνης μηχανής για λήψη και πορεία παραγγελιών, έρευνα ικανοποίησης πελατών σε συνδυασμό με σχεδιασμό, εκτύπωση και διάθεση έντυπης & ηλεκτρονικής διαφήμισης με ταυτόχρονη εξασφάλιση της άμεσης ανταπόκρισης και αυτοματοποίησης στις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος των πελατών.

Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται ως συνέχεια των υψηλών διακρίσεων που έλαβε η Epsilon Net τα τελευταία χρόνια μεταξύ των οποίων η διάκριση για 3η συνεχή χρονιά (2009, 2010, 2011) στις 1000 καλύτερες Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις στον τομέα Έρευνα και Ανάπτυξη R & D (1η εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα), η φετινή διάκριση μεταξύ των 4ων καλύτερων εταιρειών στα «Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2011» καθώς και η κατάταξη της στον κατάλογο Europe s Top 500 Job Creating Companies, ως μία από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Επιπλέον να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μίχος είχε διακριθεί και ως «Καινοτόμος Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για την πορεία της Epsilon Net, το 2009 στον διαγωνισμό της Ernst & Young «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα