H Epsilon Net στο “The Big HR Debate” τη μεγαλύτερη συνάντηση στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού

Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις στελεχών ανθρωπίνου δυναμικού στη χώρα μας, το “The Big HR Debate”, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο «ΔΑΙΣ» στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις 16 Οκτωβρίου 2013.

Για 4η συνεχή χρονιά το “The Big HR Debate” διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) και στο οποίο η EPSILON NET συμμετείχε τόσο ως επίσημος υποστηρικτής, όσο και ως χορηγός επικοινωνίας μέσω του οικονομικού περιοδικού “EPSILON 7” και του οικονομικού portal “e-forologia.gr”.

Στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που έγινε πλέον θεσμός στο χώρο, προσεγγίστηκε το ΗR από άλλη οπτική γωνία και αναλύθηκαν οι παρακάτω θεματικές ενότητες :

  • Ethics & HR
  • Brandingin HR
  • Survivor’s Syndrome

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι καθηγητές Νάνσυ Παπαλεξανδρή και Δημήτριος Μπουραντάς.

O κ. Αργύρης Τσακνής, Διευθυντής Μεγάλων Έργων της Epsilon Net, έλαβε ενεργά μέρος στο debate “Branding in HR” και έδωσε το στίγμα της αγοράς στο θέμα, μέσα από τη δική του εμπειρία ως εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος τμημάτων HR.

Οι ειδικοί του χώρου, ασπάστηκαν ενθέρμως τις απόψεις του κ. Τσακνή, ο οποίος συνέβαλε ενεργά σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την αναγκαιότητα του Branding στα τμήματα HR.

Η EPSILON NET έδειξε για ακόμη μία φορά ότι στέκεται πάντα δίπλα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των HR, συμβάλλοντας με τη παρουσία της στην καλύτερη ενημέρωση και κατάρτιση των τμημάτων ανθρωπίνου δυναμικού.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα