ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: «Πλήρης Οδηγός Συνταξιοδοτικών Θεμάτων»

Όλες οι απαντήσεις και οι προϋποθέσεις για τη λήψη σύνταξης από κάθε Ασφαλιστικό Ταμείο

Η εταιρία EPSILON NET A.E. ανακοινώνειτην έναρξη διανομής της έκδοσης «Πλήρης Οδηγός Συνταξιοδοτικών Θεμάτων» στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ένα μοναδικό έργο που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις λήψης σύνταξης από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, με συγγραφέα τον κο Ιωάννη Σωπαση, τ. Δ/ντη ΙΚΑ, βρίσκεται στην ελληνική αγορά από τις εκδόσεις KINITRON.

Εξαιρετικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως η πολυτελής έκδοση δεν απευθύνεται μόνο σε φοροτεχνικούς και νομικούς, αλλά και σε ασφαλισμένους μη επαγγελματίες του χώρου των λογιστών και των νομικών λόγω της εύκολης γλώσσας, των συγκροτημένων οδηγιών και των πολλών παραδειγμάτων που περιέχει.

Ενδεικτικά, αναλύεται θεματολογία όπως:

  • Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης
  • Είδη συνταξιοδότησης
  • Διαδοχική ασφάλιση
  • Πλασματικά έτη
  • Ειδικές κατηγορίες

Πρόκειται για ένα μοναδικό αναγνωστικό ταξίδι σε μια σειρά ζητημάτων που χρήζουν διευκρίνισης, έχοντας μεταβληθεί διαχρονικά δεδομένου ότι οι σχετικές διατάξεις υπάρχουν διάσπαρτες στη νομοθεσία.

Η κεντρική διάθεση, πραγματοποιείται από την εταιρία ΕPSILONNET Α.Ε και θα ξεκινήσει μετά τις -31-/-10-/-2013- και θα αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους πελάτες μέσω courierμε δωρεάν τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα (πλην των δυσπρόσιτων περιοχών όπου η χρέωση θα είναι 3.50 €).

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Αριάδνη Καρέτσου (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2115007000, 2310981700 (εσωτερική γραμμή 1896), καθώς και στο site www.e-forologia.gr (ενότητα online βιβλιοπωλείο).

Δείτε το βιβλίο στο e-shop της Epsilon Net.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα