Ρεκόρ Εγκαταστάσεων! 250 μεγάλα έργα Payroll/HRM το τελευταίο εξάμηνο!

Η δυναμική διείσδυση της Epsilon Net στις μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το τελευταίο εξάμηνο, η εταιρεία ολοκλήρωσε την μηχανογράφηση σε συστήματα Μισθοδοσίας, HRM & Time Attendance σε πάνω από 250 πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. Τα έργα περιελάμβαναν την προμήθεια της εφαρμογής λογισμικού Pylon HRM καθώς και την πλήρη αντιμετώπιση των εξειδικευμένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων.

Ενδεικτικά αναφέρονται 10 μεγάλα έργα σε επιχειρήσεις- leaders στον τομέα τους, όπως: ICAP, G4S, ΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ΕΛΒΟ, KALLIMANIS, MIGATO, ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, OK ANYTIME MARKET, FIBRAN, ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ, PLAISIR, ΡΟΔΟΣ PALACE, DOMUS.

H Epsilon Net ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της αγοράς, συνεχίζει να διαμορφώνει και να προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας, ανταποδοτικότητας και υποστήριξης.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα