Το Video της Epsilon Net στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS!

EPSILON NET: EUROPEAN BUSINESS AWARDS VIDEO ENTRY!

Έπειτα από την ανακήρυξη της Epsilon Net ως “National Champion” στην κατηγορία “The RSM Entrepreneur of the Year” των European Business Awards που αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σε επιχειρηματικό επίπεδο στην Ευρώπη, η Epsilon Net διαμόρφωσε το απαιτούμενο video στο οποίο περιγράφεται το όραμα, οι καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα του ομίλου δια στόματος του CEO της Epsilon Net κ. Ιωάννη Μίχου.

Το video βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα των European Business Awards προς δημόσια ψηφοφορία από τις 11/11/2013 έως και τις 02/01/2014. Καλούμε λοιπόν, όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας να λάβουν ενεργά μέρος ψηφίζοντας την συμμετοχή Epsilon Net καθώς η κάθε βράβευση ανήκει πρωτίστως σε όλους τους επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δεσμός που μπορείτε να ακολουθήσετε για την ψήφιση της συμμετοχής της EpsilonNet: http://bit.ly/1j6uxTw

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Μίχος είχε αποσπάσει το 2008 το βραβείο του «Καινοτόμου Επιχειρηματία της Χρονιάς» από την Ernst & Young.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με αισιόδοξη ματιά για ένα μέλλον που προδιαγράφεται λαμπρό κι ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας , για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα