H Epsilon Net ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης και ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος της Epsilon Net, μεταξύ των 10 κορυφαίων επιχειρηματιών της χρονιάς, στα European Business Awards

Ανακοινώθηκαν οι 100 National Champion Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο ' Ruban d'Honneur ' και οι 27 National Public Champions, στο θεσμό των European Business Awards 2013/14.

Ανάμεσα στις 100 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τίτλο ' Ruban d'Honneur' συγκαταλέγονται και 10 Ελληνικές, γεγονός που αποτελεί εξαιρετική επιτυχία αφού για πρώτη φορά επιλέγεται τόσο μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από την χώρας μας για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν συνολικά περίπου 15.000 εταιρίες από 27 χώρες.

Ανάμεσα στις Ελληνικές εταιρίες είναι και η Epsilon Net στην κατηγορία Entrepreneur of the Υear. Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση, μετά την ένταξη της σε Europe’s 500 job creating companies και 1000 Europe’s Best Companies in R&D, και σηματοδοτεί ξεκάθαρα την αναπτυξιακή της πορεία αλλά και την αναγνώρισή και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, του επιχειρηματικού της μοντέλου που βασίζεται στην καινοτομία και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της με ένα μοναδικό προϊόντικό μείγμα.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την Epsilon Net, οι εταιρείες που βραβεύθηκαν και στις οποίες απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι οι εξής:

  • COCO-MAT: The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award (Βραβείο Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Χρονιάς )
  • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ : The Infosys Business of the Year Award [t/o €150m +] (Βραβείο Infosys για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €150m +])
  • GLOBO GROUP: The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award (Βραβείο Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Χρονιάς)
  • ONEX: The RSM Entrepreneur of the Year Award (Βραβείο RSM για τον Επιχειρηματία της Χρονιάς)
  • Plaisio Computers: The Infosys Business of the Year Award [t/o €150m +] (Βραβείο Infosys για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €150m +])
  • Power Health Hellas: The Award for Customer Focus (Βραβείο για την Επικέντρωση στον πελάτη)
  • SARMED: The Infosys Business of the Year Award [t/o €0-25m] (Βραβείο Infosys για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €0-25m])
  • SEPTONA: The Import/Export Award (Βραβείο Εισαγωγών/Εξαγωγών)
  • Terra Creta: The Import/Export Award (Βραβείο Εισαγωγών/Εξαγωγών).

Επιπλέον, βραβεύτηκε ως National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) με βάση την ψηφοφορία του κοινού, η εταιρία SKROUTZ.

Επόμενη στάση για τους 100 Ruban d'Honneur νικητές που έχουν επιλεγεί από επιτροπή κριτών αποτελούμενη από ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders, είναι τον επόμενο μήνα στο Ντίσελντορφ όπου και θα διεκδικήσουν την 1 η θέση στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται.

Εμείς, η οικογένεια της Epsilon Net, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους πάνω από 20.000 πελάτες και τους 150 και πλέον συνεργάτες μας που καθημερινά εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση να παρέχουμε λύσεις και πρακτικές υψηλής τεχνολογίας, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις και τις αλλαγές του κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της Epsilon Net με την Εθνική Τράπεζα

Ο Όμιλος Epsilon Net, «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME», με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Training ανήκει επίσημα στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft

Ο Όμιλος Epsilon Net, ανακοινώνει την είσοδο της Epsilon Training στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft.

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Smart: 360° λειτουργικότητα, χωρίς όρια, από τη Νο.1 web λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ελληνικής αγοράς

Η πιο ολοκληρωμένη web λύση για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, Epsilon Smart...

Διαβάστε περισσότερα