Εργατική Ημερίδα EPSILON NET στην Αθήνα την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Hotel Divani Caravel, παρουσία του Υπ. Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ

Πολύ σημαντική και εξαιρετικά επίκαιρη εργατική ημερίδα θα διοργανώσει η Epsilon Net με αφορμή τις ραγδαίες αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία το τελευταίο διάστημα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 στο Divani Caravel Hotel.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο κος Ιωάννης Βρούτσης, Υπουργός Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Πρόνοιας. Βασικοί ομιλητές θα είναι o κος Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, Προϊστάμενος Δ/νσης Αμοιβών του Υπ. Εργασίας, ο κος Βασίλης Πρασσάς, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων της Epsilon Net και ο κος Πέτρος Ραπανάκης, Ειδικός Εργασιακός Σύμβουλος. Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 500 στελέχη μισθοδοσίας εταιρειών & ομίλων και 800 στελέχη λογιστικών γραφείων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί δωρεάν παροχή της Epsilon Net προς τον κλάδο των λογιστών – φοροτεχνικών – στελεχών μισθοδοσίας, θα συζητηθούν όλα τα επίκαιρα θέματα όπως: το νέο καθεστώς στις Σ.Σ.Ε., η ορθή διαχείριση του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, η νέα διαδικασία ελέγχου από Σ.ΕΠ.Ε – ΙΚΑ, τα πρόστιμα και οι παραβάσεις, η ασφαλιστική μεταρρύθμιση καθώς και όλη η τρέχουσα επικαιρότητα.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα