ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ EPSILON NET ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο πλαίσιο της σειράς Εργατικών Ημερίδων που διοργανώνει η Epsilon Net σε 33 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, διεξήχθη την Παρασκευή 21.02 και στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, η Εργατική Ημερίδα «Νομοθεσία & Μισθοδοσία από τη θεωρία στην Πράξη» με ομιλητές τον κ. Αγραπιδά Κωνσταντίνο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Αμοιβών Υπ. Εργασίας και Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, τον κο Πρασσά Βασίλειο Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων της Epsilon Net και τον κ. Ραπανάκη Πέτρο, Ειδικό Εργασιακό Σύμβουλο.

Σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προσέλευση, ο αριθμός συμμετοχών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αγγίζοντας τις 1000, ενώ στο τέλος της ημερίδας αρκετοί είχαν τη δυνατότητα να θέσουν και τα δικά τους ερωτήματα προς τους ομιλητές.

H Epsilon Net νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για ενημέρωση και κατάρτιση στελεχών και των επαγγελματιών του χώρου, ειδικά σε μια περίοδο που οι αλλαγές στα εργασιακά θέματα είναι διαρκείς και σημαντικές.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία τηλεφωνίας WIND Hellas, και τη συμβουλευτική εταιρία ACT Services μέλος του διεθνή Ομίλου DFK, τον υποστηρικτή skywalker.gr, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Zougla.gr, euro2day.gr, derivatives.gr και τη mynima-hellas.gr για την πολύτιμη συμβολή στην προσπάθεια αυτή.

Η σειρά των δωρεάν εργατικών ημερίδων ολοκληρώνεται στην Αθήνα, την Πέμπτη 27.02.2014 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στις 17:00, με την παρουσία του κου Ιωάννη Βρούτση, Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Δείτε επίσης

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα