H Epsilon Net στο μετοχικό κεφάλαιο της Supervisor A.E.

Η Epsilon Net A.E. ανακοινώνει, ότι επίκειται συμμετοχή της,  στη μετοχική σύνθεση της Ανώνυμης Εταιρείας Supervisor A.E. Οι όροι και οι λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνεργασίας θα καθοριστούν το προσεχές χρονικό διάστημα από τα καταστατικά όργανα των δύο εταιρειών.

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training). Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008, απασχολεί πάνω από 250 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παράλληλα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 150 συνεργατών στην Ελλάδα. Εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 20.000 πελάτες.

H Supervisor A.E. έχει έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται από το 1988 στην πώληση και υποστήριξη λύσεων πληροφορικής για επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Παράλληλα συμμετέχει σε ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα στον τομέα των εφαρμογών διαδικτύου αλλά και εμπορικών εφαρμογών για κάθετες αγορές.

Η Supervisor A.E. στα 26 χρόνια λειτουργίας της έχει πάνω από 2.500 πελάτες, το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 195.000. ευρώ, ενώ τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας ξεπερνούν τα 516.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της χρήσης με λήξη την 31/12/2013, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει κύκλο εργασιών άνω των 1.240.000 ευρώ.

Η εκδήλωση συμμετοχής της Epsilon Net στην Supervisor Α.Ε. γίνεται στα πλαίσια ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου που αφορά την στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας στην αγορά πληροφορικής. 

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα