H Βασιλική Αναγνώστου στη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου της Εpsilon Net

H Epsilon Net Α.Ε ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του στις 10 Ιουλίου 2014, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση της κα Βασιλικής Αναγνώστου του Δημητρίου στη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου, καθορίζοντας συγχρόνως τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες της.

H κα Βασιλική Αναγνώστου είναι η Γενική Διευθύντρια του ομίλου Epsilon Net από το 2011 και διετέλεσε μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Epsilon Net το 2004 ως υπεύθυνη ανάπτυξης των εφαρμογών μισθοδοσίας, οι οποίες σήμερα αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίες στην Ελληνική Αγορά. Το 2005 αναλαμβάνει παράλληλα τη Διεύθυνση Υποστήριξης, ενώ το 2008 αναλαμβάνει την Διεύθυνση Παραγωγής και στη συνέχεια το 2011 τη Γενική Διεύθυνση του ομίλου της Epsilon Net.

Με την αξιόλογη πορεία και δράση της έχει συμβάλει ιδιαίτερα στην επιτυχημένη πορεία της Epsilon Net η οποία έχει διακριθεί τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Ελληνικό επίπεδο και κατατάσσεται σήμερα ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής του Ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.

Είναι Οικονομολόγος, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «ΜΒΑ in Accounting» του ΕΚΠΑ και στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε θέματα παραγωγής εφαρμογών λογισμικού, οργάνωσης και ανάπτυξης τμημάτων και διοίκησης. Είναι μέλος του Assosiation of International Accountants (AIA), εισηγήτρια σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα Εργατικού Δικαίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, συγγραφέας εργατικών βιβλίων και αρθρογράφος, ενώ τέλος για 2 συνεχόμενες χρονιές έχει αναδειχθεί στην 1η τριάδα των Managers της Χρονιάς στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2012 και 2013.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα