ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της 31/12/2014

Η εταιρεία EPSILON NET A.E. γνωστοποιεί ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 πμ, στα γραφεία της εταιρείας στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Ζώνη ΕΜΟ, πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35, Κωνσταντινοπολίτικα) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.641.131 μετοχές σε σύνολο 5.587.720 μετοχών, ήτοι ποσοστό 83,06% επί του μετοχικού κεφαλαίου. Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Ενέκρινε ομόφωνα τη καταβολή χρηματικής διανομής ποσού 7.264,04 € και δη ποσού 0,0013 € ανά μετοχή της εταιρείας, το οποίο προέρχεται από την αυτοτελή φορολόγηση και συνακόλουθη διανομή αφορολόγητων αποθεματικών ποσού  7.279,26 € που είχαν σχηματισθεί με βάση το ν. 2238/1994, σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013, ενώ ποσό 15,22 € για τις ανάγκες στρογγυλοποίησης της αξίας έκαστης μετοχής που θα διανεμηθεί κατά τα ανωτέρω, εξαιρέθηκε της χρηματικής διανομής. Επίσης παρασχέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας οι αναγκαίες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της κατά τα ανωτέρω ληφθείσας αποφάσεως.
  2. Ενέκρινε την ανασυγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. που έγινε με το από 10/07/2014 πρακτικό του και την εκλογή νέου μέλους σε αντικατάσταση παραιτηθέντος, βάσει του από 14/11/2014 πρακτικού του Δ.Σ.
  3. Για την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών του  ανθρώπινου δυναμικού της  που ανέκυψαν με την μίσθωση των νέων επαγγελματικών χώρων ,  επέκτεινε το σκοπό αυτής στην παροχή υπηρεσιών ειδών εστίασης  και τροποποίησε το άρθρο 2 του Καταστατικού της εταιρείας .

Επιπρόσθετα η εταιρεία γνωστοποιεί ότι δεν υπήρξαν άλλα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα