To PYLON HRM της Epsilon Net, Νο1 Σύστημα HRM στα HR Community Awards

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, η τελετή απονομής των βραβείων HR Community Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την ETHOS EVENTS και τo www.skywalker.gr στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2015.

Στο συγκεκριμένο σημαντικό διαγωνισμό, η Epsilon Net παρέλαβε 2 πολύ σημαντικά βραβεία όσον αφορά τον οικοσύστημα πληροφοριακών συστημάτων HRMS.

Συγκεκριμένα, παρέλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων» για την εφαρμογή PYLON HRM και το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Σύστημα Website & Διεπαφών» για το υποσύστημα Epsilon Employee Self Service.

Για ακόμη μία φορά επιβραβεύτηκε η τεράστια απήχηση που έχουν οι εφαρμογές μισθοδοσίας και HR της Epsilon Net σε όλες τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών. Άλλωστε, σήμερα η Epsilon Net αποτελεί τον Νο1 πάροχο λογισμικού Payroll/HR με 4.500+ εγκαταστάσεις.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο κος Βασίλειος Πρασσάς, Εμπορικός Διευθυντής και ο κος Χρήστος Γιατράς HR Solutions Sales Manager. Ο κος Πρασσάς αφού ευχαρίστησε το σύνολο των ολοένα και αυξανόμενων πελατών της εταιρείας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, αφιέρωσε το βραβείο στην 60μελής ομάδα της Epsilon Net που απασχολείται καθημερινά με την ανάπτυξη και την επιστημονική υποστήριξη των εφαρμογών Payroll/HR της εταιρείας και στους 300 και πλέον εργαζόμενους της Epsilon Net που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για την διατήρηση της εταιρείας στην κορυφή του κλάδου

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ιδιαίτερη μνεία στην κα Βασιλική Αναγνώστου, Αν. Διευθύνουσα Σύμβουλο & Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net για την προσφορά της στην κοινότητα του HR, ενώ η ίδια απένειμε το βραβείο «Καλύτερο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού» στην εταιρεία CELESTYAL CRUISES S.A.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα