ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ(ΑΡ.Μ.Α.Ε: 67569 / 62 / Β / 09 / 0003)

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 30η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΡΕΙΑ, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτίατη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35 – Κωνσταντινοπολίτικα.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε:
Ά επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 11η Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00 μ.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της διαχειριστικής περιόδου από 1η Ιανουαρίου 2014 έως 31η Δεκεμβρίου 2014, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή και έγκριση διάθεσης κερδών.
  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2014.
  3. Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2015 και καθορισμός της αμοιβής τους.
  4. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για παρασχεθείσες υπηρεσίες.
  6. Παροχή ειδικής άδειας για σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
  7. Εγκρίσεις συμβάσεων (έργου, εργασίας, μισθώσεων, δανείων κ.α.).
  8. Λοιπές εγκρίσεις για τα πεπραγμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
  9. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση.

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, στα γραφεία της εταιρείας, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτίατη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35 – Κωνσταντινοπολίτικα.

Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρεία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication παρουσίασε το μέλλον των εφαρμογών Dynamics 365 της Microsoft στην εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET και Στρατηγικός Συνεργάτης της Microsoft, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 την εκδήλωση “Cloud it Up: Driving Business Growth Together with Dynamics 365 Business Central”.

Διαβάστε περισσότερα

H PCS Αργυρός Χορηγός στο 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET, συμμετέχει ως Αργυρός Χορηγός στο συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στο νέο θεσμικό περιβάλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Προκλήσεις και Προοπτικές» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα