Τα Public επιλέγουν την Epsilon Net για λογισμικό Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και διευρύνει ραγδαία την παρουσία της με νέα σημαντικά έργα στην αγορά του λογισμικού Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.  Αυτή τη φορά, με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία του PYLON HRM στα Public, την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε η τεχνολογική ενοποίηση των λειτουργιών του τμήματος HR των Public όπου πλέον διεκπεραιώνεται η μισθοδοσία και η ωρομέτρηση για περίπου 1.500 εργαζομένους σε 45 υποκαταστήματα, ενώ μέσω του PYLON HRM έγινε ενοποίηση σε μια ενιαία πλατφόρμα πλήθος άλλων λειτουργιών του τμήματος HR. Τέλος, τέθηκε σε εφαρμογή και το υπερσύγχρονο web εργαλείο, Employee Self Service (υποσύστημα αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων) με σκοπό την ολοκληρωμένη διαχείριση του κυκλώματος αιτημάτων και εγκρίσεων, καθώς και των υποσυστημάτων αξιολόγησης και εκπαίδευσης προσωπικού.

Το έργο αυτό έρχεται ως συνέχεια των 450 μεγάλων εγκαταστάσεων PYLON HRM κατά την τελευταία 2ετία, αριθμός που κατατάσσει το PYLON HRM στην 1η θέση της Ελληνικής αγοράς στα εργαλεία HRMS. 

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα