Ο Όμιλος Epsilon Net

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου εμπιστεύονται σήμερα περίπου 28.000 επιχειρήσεις όλων των κλάδων, αλλά και επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου (στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων, Τμημάτων HR, φοροτεχνικοί ελεύθεροι επαγγελματίες κα.)

Πιστή στο Όραμα της, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων. Τα προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net συνοδεύονται με άρτια τεχνική υποστήριξη από μια ομάδα 150 στελεχών και εξυπηρετούν κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της και τον κλάδο που δραστηριοποιείται. Η γκάμα του λογισμικού που διαθέτει η Epsilon Net περιλαμβάνει τόσο εξειδικευμένες λύσεις για λογιστικά γραφεία, όσο και λύσεις μηχανοργάνωσης για επιχειρήσεις. Επιπλέον, οι νέες προσφερόμενες τεχνολογίες CLOUD και MOBILE εκσυγχρονίζουν και διευκολύνουν την εργασιακή καθημερινότητα του επαγγελματία, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία και αξιοπιστία.

Οι εφαρμογές της Epsilon Net για οργανωμένα λογιστήρια και λογιστικά γραφεία έχουν καθιερωθεί στην προτίμηση των Ελλήνων επαγγελματιών λογιστών και έχουν κερδίσει μεγάλο μερίδιο αγοράς Το PYLON είναι η λύση νέας γενιάς της Epsilon Net για τη μηχανοργάνωση επιχειρήσεων. Μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα εφαρμογών που καλύπτει επιχειρήσεις όλων των ειδών και μεγεθών, κάθετες αγορές κτλ.

Απασχολώντας σήμερα περίπου 370 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και με ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, ο Όμιλος της Epsilon Νet είναι σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια

Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008.

Δείτε επίσης

Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης

Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωτικό Δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Περιβαλλοντική Συνείδηση

Η...

Διαβάστε περισσότερα