Ο Όμιλος Epsilon Net

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχόμενου (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου εμπιστεύονται σήμερα περίπου 30.000 επιχειρήσεις όλων των κλάδων, αλλά και επαγγελματίες του ευρύτερου οικονομικού χώρου (στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων, Τμημάτων HR, φοροτεχνικοί ελεύθεροι επαγγελματίες κα.)

Πιστή στο Όραμα της, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων. Τα προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net συνοδεύονται με άρτια τεχνική υποστήριξη από μια ομάδα 150 στελεχών και εξυπηρετούν κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της και τον κλάδο που δραστηριοποιείται. Η γκάμα του λογισμικού που διαθέτει η Epsilon Net περιλαμβάνει τόσο εξειδικευμένες λύσεις για λογιστικά γραφεία, όσο και λύσεις μηχανοργάνωσης για επιχειρήσεις. Επιπλέον, οι νέες προσφερόμενες τεχνολογίες CLOUD και MOBILE εκσυγχρονίζουν και διευκολύνουν την εργασιακή καθημερινότητα του επαγγελματία, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία και αξιοπιστία.

Οι εφαρμογές της Epsilon Net για οργανωμένα λογιστήρια και λογιστικά γραφεία έχουν καθιερωθεί στην προτίμηση των Ελλήνων επαγγελματιών λογιστών και έχουν κερδίσει μεγάλο μερίδιο αγοράς Το PYLON είναι η λύση νέας γενιάς της Epsilon Net για τη μηχανοργάνωση επιχειρήσεων. Μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα εφαρμογών που καλύπτει επιχειρήσεις όλων των ειδών και μεγεθών, κάθετες αγορές κτλ.

Απασχολώντας σήμερα 367εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και με ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, ο Όμιλος της Epsilon Νet είναι σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια.

Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008 στην Εναλλακτική Αγορά και από την 15η Ιουλίου 2020 είναι εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Δείτε επίσης

Γενικές Συνελεύσεις

Η γενική συνέλευση των μετόχων είναι το ανώτατο όργανο της εταιρείας και δικαιούται να αποφασίζει για κάθε εταιρική υπόθεση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Δασκαλοπούλου Αικατερίνη

Η κ. Δασκαλοπούλου Αικατερίνη του Γεωργίου σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. (1991-1997). Σε αυτό το χρονικό διάστημα συμμετείχε σε διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα 6 μηνών στην Πολυτεχνική Σχολή Αρχιτεκτόνων, Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Βενετίας....

Διαβάστε περισσότερα

Αβδημιώτης Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

Ο κ. Αβδημιώτης Σπυρίδων του Κωνσταντίνου κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.), στο γνωστικό πεδίο της διαχείρισης γνώσης. Κατέχει θέση επίκουρου καθηγητή στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος,...

Διαβάστε περισσότερα