3η στις μεγάλες επιχειρήσεις η Epsilon Net για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Η Epsilon Net για ακόμη μια χρονιά χτίζει την εμπιστοσύνη με τους εργαζόμενους της παραλαμβάνοντας το βραβείο της 3η θέσης για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στις μεγάλες επιχειρήσεις, δείχνοντας την προτεραιότητα της στον άνθρωπο-εργαζόμενο. 

Η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Great Place to Work® που διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες διεξήχθη και φέτος στην Ελλάδα για 14η συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του και για περισσότερα από 30 χρόνια αξιολογεί επιχειρήσεις με στόχο το «χτίσιμο μίας καλύτερης κοινωνίας, βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον.

Με την βράβευση ως 3ο καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία των μεγάλων εταιριών, η Epsilon Net αποδεικνύει την προσήλωση της στην ομαδική εργασία διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την διάθεση, αισιοδοξία, αλτρουισμό και την ενέργεια σε όλους τους εργαζόμενους. Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στα σημεία τομής των δύο μεταβλητών εργασία – ικανοποίηση και είναι ο σεβασμός, η επιβράβευση και η αξιοκρατία που επικρατούν σε ένα περιβάλλον εργασίας.


Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της EPSILON HOSPITALITY και της NanoSoft στον χώρο της παροχής λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης

H EPSILON HOSPITALITY και η Nanosoft ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα