Συμμετοχή ERGOLOGIC & EPSILON NET στην Κλαδική Έκθεση WESTIA για την Εστίαση και τον Τουρισμό.

Οι εταιρείες ERGOLOGIC & EPSILON NET, συμμετέχουν στην WESTIA 2016, την 1η Κλαδική Έκθεση στην Δυτική Ελλάδα για τα Τρόφιμα, Ποτά, Εξοπλισμό και Υπηρεσίες, που διεξάγεται στις 9, 10 & 11 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, με την συμμετοχή 130 εκθετών και 15.000 επισκεπτών.

Η ERGOLOGIC, στα περίπτερα 16 & 17 στον τομέα των Υπηρεσιών, θα προβάλλει εξειδικευμένες λύσεις για τα Ξενοδοχεία, τα Εστιατόρια και τις Εμπορικές Επιχειρήσεις, μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας PYLON της EPSILON NET. Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες, All in one των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επι δύο συνεχόμενα έτη. Η επιτυχημένη παρουσία των προϊόντων PYLON στην επιχειρηματική αγορά, αναδεικνύουν την ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις σύνθετες ανάγκες των κάθετων αγορών, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.

Στα πλαίσια της κλαδικής Έκθεσης WESTIA 2016 στην Δυτική Ελλάδα, η εταιρεία ERGOLOGIC εμφανίζεται με νέα δυναμική ταυτότητα, χρώματα και λογότυπο. Η νέα εταιρική ταυτότητα και το επικοινωνιακό μήνυμα «Information Technology Solutions», αποτυπώνουν πλήρως το όραμα της εταιρείας να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη και την πρώτη επιλογή των πελατών της στον τομέα της ανάπτυξης Επιχειρησιακού Λογισμικού & Περιφερειακών Λύσεων.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη διάθεσης λύσεων All in One & Digital Ταμειακής από την NBG Pay, την Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλο EPSILON NET

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διαβάστε περισσότερα